LeylaVatansever NaimeYilmaz Merhaba ben prensesimi kasımda alıcam kucağıma inşallah🙏Allah'ın izniyle🙏ama bu bilgiler bizim çok erken olsa da biz daha yolun başında olsakta🤰🏼zamanı geldiğinde çok yardımcı olucak verdiğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim🤗😘Sağlıkla hayırlısıyla prensini👼kucağına alman dileğiyle inşallah🙏🤗😘💝💙
Supersmomm Benim erken doğum riskim var malesef bu sebeple herseyimiz hazır çantalara kondu, benim merak ettiğim masa örtüsü bizim geceliklerimiz vs cantada o güne kadar kırışacak 🤔 Yanımızda ütü getirsek Nasıl olur 🙈
NaimeYilmaz Supersmomm elbise klıfına koydum sadece 2 ye katladım . E azıcık kırısıcak 2 gun oncede koysan kırısıcak yapıcak bırsey yok ütü olmaz tabi😊😊
LeylaVatansever NaimeYilmaz Listende merak ettiğim birşey var Canım Zemzem suyunu niçin yanına alıyorsun bebek için mi yoksa kendin için mi??🤔🤔😘😊❤
sare55 NaimeYilmaz ayy ayni gun hazirlamis resmen 34 e girdim. bi agirlastim bi korktum kendimden hemen utuleri yaptim cantalari hazirladim puseti bile hazirladim. ne olur ne olmaz esim unutur diye 😂 ama 34 ten sonra gercekten cok kotu oluyo kizlar gec kalmayin 30 -32 haftalar arasi yikamayi utuyu cantayi yapin derim .
NaimeYilmaz sare55 ara ara iyi hissediyor ınsan kendını ama cok cabuk yoruluyoruz artk eğil kalp zamanları geçti bizde 😊 hayırlı dogumlar 🌸
DemetVolkanKaraam HicranKzn soda neden var acaba merak ettim bende haziranin 22 sinde felan dogum yapicam
Gozdealpu Hemşireye verilecek ilk giyilecek takım isimli yaptırdığınız takımlar mı ayrı mı? Bebeği siliyorlar ama kirlenir mi fotoğraf falan çekimi için. isimli 5li takım yaptım. Alt üst şeklinde kral tacı var ve üst parçaya oğlumun adını yapıştırdım. Nakışlı 10lu takım yaptırıyorum onu odaya gelince mi giydirsem.
NaimeYilmaz Gozdealpu ama gıydırırkende fotograf cekılıyor kımı bebek temız dogarmıs kımısı kanlı bellı olmuyor yanı.. İlk gıydırdıgınızı her turlu degıstırmek zorunda kalıcaksınız . Oda da cekım olucaksa orda gıydırebıkırsınız ben öle yapıcam ılk altını degıstırırken kıyafetlerınıde degıstırıcem
NaimeYilmaz Duruannesi çok basit 1.5 metre kalın lastık ve krıstal tül 6mt mavı 4 metre gri Balerın ategı yapımı dıe yazarsanız google kesılıp bağlanarak yapılıyor ordan uygulama bulabılırsınız 🌸 kimisi sadece parça tülü dikiyor ama böle daha gosterıslı durdu 😊