NaimeYilmaz kbrtncr benim kan grubu kartm son tahlıllerım bebegn son ultrason bılgılerı kmlık fotokopısı vs.. 🌸
Suheda NaimeYilmaz anladım canım inşallaah ben banyoya falan girdiğimde çıkıyor su deyincede normalde bende yok saniyordum sennkide oyledir insallaah saglikla doğar emer bebisin insallaah🤗
Ozgeulnc NaimeYilmaz yazdığın içinde eline sağlık canım screen lar alındı ☺🤰🏼Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah😇
gigi NaimeYilmaz hepsi çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah yalnız parfüm deodarant ve kolonya demişsiniz bence onu kullanmayın yeni doğan İçin onun kokusu zararlı olabilir ciğerleri Doğumdan sonrada gelişecek çünkü.. anne kokusu bebiş İçin en güzel koku😍
NaimeYilmaz gigi Çok çok terlıyormussun canm duş klima var ama gerekırse kullanıcam . ama benımkı doğal terlemeyı degl kokuyu önleyenlerden kimyasal degl yanı kokusuz zararsız 🌸 kolonyada gelenler için lavantalı 😊
fatos2404 NaimeYilmaz Allah'ım ya bunlar çok güzel heyecanlar. Rabbim hepimizede o güzel günleri yaşatsın inşallah🙏🤰🤗
NaimeYilmaz fatos2404 kesinlikle öle 😊 Hayatında yer açıyorsun resmen .. Sağlıkla gelsınler inşallah 😌
NaimeYilmaz Gnys çok basit 1.5 metre kalın lastık ve krıstal tül 6mt mavı 4 metre gri Balerın ategı yapımı dıe yazarsanız google kesılıp bağlanarak yapılıyor ordan uygulama bulabılırsınız 🌸 kimisi sadece parça tülü dikiyor ama böle daha gosterıslı durdu 😊