NaimeYilmaz feyzosvemercimek inşallah sorun yasamazsın canm buranın muaynesı azıcık daha pahalı keske bende memnun kalabılseydım
Deletedmom71 NaimeYilmaz zemzem suyu neden alıyorsunuz yanınıza? Depend nedir? Humana çayı neden alıyorsunuz? Cevapladığınız için şimdiden teşekkürler 😂
NaimeYilmaz Deletedmom71 😊 ben ıcecem bebege bı damla azına susucem şifa olsun die . Depend hasta bezı ama kılot seklınde . Humana cayı doguma 1 hafta kala ıcmeye baslıcam süt yapması ıcın orda da devam edıcem ıcmeye 🌸
HicranKzn YagmurAnnesi hurmayı ağzına değdiricez sadece 🙃 tatlı dilli olsun diye. Soda da gazlı olmasın diye ilk doğduğunda bir damla ağzına vericez asidi geçmiş şekilde🌸🙂 (anne,teyze isteği) ben eskilerin tecrübelerine ,geleneklerine inananlardanım 🤗🌺🌸
ZeynepKara NaimeYilmaz hastane dosyası dediğiniz tam ne oluyo şuan benim elimde sadece ultrason kağıtları ve tahlil sonuçlarım var
Deletedmom71 NaimeYilmaz bu arada eşler vs kalacaksa onlara da bi eşofman takımı alınabilir bence yanımıza 😄 benimki hayatta eve gitmez çünkü 😄
Tazeanne1 Süt yapması için dere otunu duydum müthiş süt yapıyormuş gazı engelliyormuş anneler aklınızda bulunsun bi deneyin derim 🤗 dere otunu güzelce yıkayıp yiyebilirsiniz😅
NaimeYilmaz Fatos0707 çok basit 1.5 metre kalın lastık ve krıstal tül 6mt mavı 4 metre gri Balerın ategı yapımı dıe yazarsanız google kesılıp bağlanarak yapılıyor ordan uygulama bulabılırsınız 🌸 kimisi sadece parça tülü dikiyor ama böle daha gosterıslı durdu 😊
ZeynepKara NaimeYilmaz nst ye henüz girmedim ama zaten doktorumda hepsi kayıtlı koymak zorundamıyız acaba