NaimeYilmaz GlahCanbolatzelebi Ben aylar önce indirimden almıstım ınsallah başlangıcta gerekmez tabı ama gogus ucu sorunum oldugu ıcın almak ıstedım
GlahCanbolatzelebi NaimeYilmaz sizin ikinci çocuk mu ? Göğüs ucu sorunu olduğunu nerden anladınız? Benim ilk olunca soruyorum ☺
NaimeYilmaz Esen çok basit 1.5 metre kalın lastık ve krıstal tül 6mt mavı 4 metre gri Balerın ategı yapımı dıe yazarsanız google kesılıp bağlanarak yapılıyor ordan uygulama bulabılırsınız 🌸 kimisi sadece parça tülü dikiyor ama böle daha gosterıslı durdu 😊
NaimeYilmaz GlahCanbolatzelebi benimde ilk emzıren annelerın gogus uclarını goruyorum benım yok gibi birşey maalesef inşallah emdıkce cıkıcak ama
Suheda NaimeYilmaz o yok gibi görünüyor ama biraz elleyince cikmiyormu canm benmki oyle oluyor sahsen bende benmkide yok saniyordum ama varmış meğer hic olmayanlarinkini gördümde ondan
[silindi] NaimeYilmaz sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏 Bebek için alışveriş listenle yapmıştım çoğu alışverişimi bu da onun kadar faydalı , zamanında kullanmak nasip olsun 🙏🌸
feyzosvemercimek NaimeYilmaz ben daha 11 haftalığım ama listenizi şimdiden göz önünde bulunduracagim ve bildiğim kadarıyla Nisa Hastanesi'ne gidiyorsunuz ben de oraya gidiyorum doğum tecrübelerinizi merak ediyorum Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤😊
NaimeYilmaz feyzosvemercimek fatmaya gıdıodum orda suratsızın bırıydı 🙄 neclayı bılmıyorum ama derya şahane bırı
feyzosvemercimek NaimeYilmaz ben de Necla daha önce önerilmiş olmasa Deryaya gidecektim ismini çok duydum olası bir durumda kendi doktorum dışında ben de onu tercih ederim 😊
NaimeYilmaz feyzosvemercimek inşallah sorun yasamazsın canm buranın muaynesı azıcık daha pahalı keske bende memnun kalabılseydım
YagmurAnnesi HicranKzn Hurma ve sodayi nasil vereceksiniz acaba. Ve ne icin veriliyorm ben bilmiyorum da merak ettim.
HicranKzn YagmurAnnesi hurmayı ağzına değdiricez sadece 🙃 tatlı dilli olsun diye. Soda da gazlı olmasın diye ilk doğduğunda bir damla ağzına vericez asidi geçmiş şekilde🌸🙂 (anne,teyze isteği) ben eskilerin tecrübelerine ,geleneklerine inananlardanım 🤗🌺🌸