deleted270 Bugun iğne olalı 8.gün ara ara adet olcakmış gibi ağrılar olup geçiyo bel ağrısı iş yaparken çok oluyor normalmi sizinde böylemi hamilelik belirtisimi acaba
1Dygs1 deleted270 bende çatlatma iğnesinin 9. Günü adet dün anlattigin bütün belirtiler varken ama umarım senin bebistir 🙏
afrasil deleted270 canım igneden sonra zaten yaşanıyor bunlar bende 2. Kere kullandım ama hic umudum yok çünkü doktor yumurtamn çatlayıp çatlamadığını bile anlayamadi .
Duyguizmir deleted270 bende oldum aynı şekilde sancılar oluyor şuan 5 haftalık hamileyim normal bence onlar
Pammuk deleted270 çatlatma iğnesi 10 gün böyle yapıyor benim 5. Falan kullanmam adet olcakmış gibi yapar gel ağrısı ksık ağrısı yapar ama 10gün sonra geçiyor
deleted270 Duyguizmir nezaman test yapmıştnız ovitrelle reçetesinde 10.gğne kadar yanlış çıkarır yazıyo 11.gün yapaam dopru sonuç alırmıyım
Gamzekalkan Bende olmuştum belli bi süre bende de böyle ağrılar oluştu sonra hamile oldugumu öğrendim 🥰 umarım seninde öyle olur🙏🏻
deleted270 Gamzekalkan çok sevindim sağlıcakla kucağınza alın inşallah Nezaman test yapmıştınız hatırlıyomusunjz
afrasil Gamzekalkan ilkinde klomen kullandım ama esimde sorun vardi o zamanlar simdi femara kullandım ama yine umudum yok doktor yumurta çatlamış mi anlayamadı
Gamzekalkan afrasil anladım canım bende 5 gün femara kullandım ve bıraktım gittiğimde yumurta büyümüştü iğneyide oldum sonrada şükür hamile kaldım
afrasil Gamzekalkan günde kac kez kullandim canım bide adetin 5.gunu mu başladın bitane mi vardi . Bendede 2 tane vardi birisi 11 birisi 17 .17 olan catlamaya hazırdı igne vurdum 11 olan için de igne büyütür dediler ama ayni duruyor anlayamadm
Myssr deleted270 bende de oldu agrilar batmalar. Hamilelik olabilir de olmayadabilir. Benim hamilelik olmadi
Gamzekalkan afrasil yanlış hatırlamıyorsam 3. Günü başladım günde 2 defa kullandım 5 gün boyunca ve 19mm olmuştu iğne oldugumda