Fadila Ozge3747 dimiiii ?)) gitdikce agirlashiyorum. Henuz calisha biliyorum amma fazla kgda almasim . Siz aldinizmi?)
Ozge3747 Fadila 20+2 haftalığım 4 kilo aldım şu ana kadar ama iştahım bu ara arttı biraz☺️İnsan son haftalarda bir anda ağırlaşıyor ne oluyor ya falan diyorsun. Benim ilk hamileliğimde son iki ay ayağım çok şişmişti
Tkurnaz Fadila diğer soruya gelince de dün biseyler almaya başladım artık zıbın ayaklı altlar çorap 5 Li hastane çıkışı tulum felan aldım detaylı ultrasondan sonra tam olarak yapacağım geri kalanını şimdilik beğendiklerimi alıyorum
ZZeyynePP Fadila kim demiş erkek bebek doğurmak zor ben hiç anlamadım bile doğum yaptığımı 3 saat sürdü sancılarım başladıktan sonra kendini korkutma canım bende hazıranda doğum yapıcam büyük ihtimal başlarında olucak benimde inşallah :)
Fadila ZZeyynePP onume cikan oyle diyor 😃 gerci takmiyorum Allah kolaclik verir in sh Allah hamileliyimde guzel keciyor cok shukur ☺️☺️☺️😍😍🙏🙏 sizinki nasil geciyor?
ZZeyynePP Fadila benim riskli gebeliğim düşük riskim var ben iyiyim ama sancılarım ağrılarım çok oluyor bebeğim için dinleniyorum iş yapmıyorum kızım olucak inşallah benimde 🌺🥰
Eminos123 Fadila oğlum var 1 tane dogumum zor degildi kim berden cikartiyor bu laflari erkek dogurmak zor filan diye
Fadila Eminos123 tanidiklarim amma ben guzel dushunuyorum ☺️☺️☺️ Gerci habersizim hersheyden henuz 😃😃😃👍👍
Eminos123 Fadila hic bi dusunceyi kafamda yer etme herkesin dogum hikayesi farklidir ablamin dogumu cok zor oluyor kesinlikle benim dogumum oyle degildi
selinyslgz09_ Fadila Benim de o tarih de gösteriyor ama son duruma kadar bilemeyiz benim de oğlum olucak Allah izin verirse ben hiç birsey almadim son haftaya kadar da almayacağım şuan sadece hamileliğimin tadını çıkartıyorum 🥰
Bahar27 Benimde bi degişiklik olmazsa inşallah beklenen tarih 28 Haziran hayırlısıyla pamuk kızıma kavuşucam 🙏🌹♥️♥️
Bahar27 Benimde bi degişiklik olmazsa inşallah beklenen tarih 28 Haziran hayırlısıyla pamuk kızıma kavuşucam 🙏🌹♥️♥️
7capo7 Ozge3747 Ben de ilk olarak bebek arabası,dolap ve beşiği aldım☺️ Kesinlikle en pahalısı bunlar bunları halledince gerisi çerez gibi🥰
Ozge3747 7capo7 Aynen öyle Kıyafet bir şekilde hallediliyor zaten. ☺️Bence en önemlileri büyük şeyler. Ufak tefekler aradan çıkıyor sonra