Arkadaşlar, Trabzon’da imperial hastanesi için sezaryen ücreti hakkında bilgisi olan var mı
Trabzon İmperial Hastanesi Doğum Ücreti
sevimlieyuboglu61 Merhaba bende İmperial Hastanesine gidiyorum. Doktorunuz kim acaba ?
Gunaayy61 ben imperial hastanesinde takipli değilim, dopum ücretini merak ettim sadece
sevimlieyuboglu61 huhuu Trabzon’da olan arkadaşlar bilen yok mu
sevimlieyuboglu61 Normal doğum 2500, epidural normal doğum 3000, sezaryen 2800, epiduralli sezaryen 3300.
Bgm_61 çok teşekkür ederim size ❤️
zam geldi diye biliyorum üst komşum sezeryan için fiyat aldı yeni 4000tl
sevimlieyuboglu61 Rica ederim 😍
sevimlieyuboglu61 Kızlar ben geçen sene Trabzon da doğum hastanesinde doğum yaptım mükemmel mükemmel ötesindeydi sancı odasında duş ayrıca jakuzi vardı ebeler harikaydı bebeğim doğduğunda kordonunu bana kestirdiler her gelen ebe benimle sohbet etti birde Ankaradan gelin geldim hiç bilmediğim bir hastaneydi hepinize tavsiye ederim bu dediğim hastane Numune diye geçiyor galiba bir araştırın ben çok memnun kaldım❤️
gonul0604 canım bilgi için çok teşekkür ederim. Arkadaşım numune kadın doğumda doktor , kendi eşimde KTÜ de genel cerrahide doktor.. ben ktüye gidiyorum çok da memnunum doktorum arkadaşım ama gebelik şekerim olduğu için Ktü de genelde bebeği 2 gün küvöze alıyorlarmış şu an öğrendim o yüzden imperiali Sordum ama numune hastanesini iyi hayırlattınuz ❤️ orda ki arkadaşımla da konusayım m
sevimlieyuboglu61 Rabbim sağ salim sorunsuz şekilde kucağınıza almayı nasip etsin, inşaAllah Hiç küvöze bile gerek kalmaz bir nefeste gelsin bebeğiniz en güzel şekilde geçirin doğumunuzu🌸❤️
gonul0604 aminnn inşallah çok teşekkür ederim ❤️