Fundaakan Merhaba güzel anneler hamileliğimde 33+5 olduk. 44 gün kaldı doğuma uygulamanın gösterdiği kadarıyla. Doğum öncesi bikini ağdası sizce ne zaman yapılmalı? Sız kaçıncı haftanızda yaptırdınız?
Myssr Fundaakan tuyleriniz ne kdr surede cikiyo mesels benim yavas cikar. 37 de yaptirrirdim ben olsam
Oglm_0212 Fundaakan ben hiç beklemeden devamlı alıyorım 38. Haftamdayım altlara agda yapamıyorum lazerli olduğum için az çıkıyor en son üstlere agda yaptım ayna yardımı ile son 1 haftadırda jilet ile alıyorım ayna ile agdayu bekleyemem artık her duşta kol altı özel bölge jiletle geçiyorum 🤷🏼♀️
BurcuP Fundaakan olabildiğince geç yaptırın geç çıksın, çünkü lohusalıkta tüyler en son ilgilenebilececeğiniz şey oluyor
Deniz1634 Ben son bir hafta kala yapmayı planlıyorum agdacida şuan 26+2 daha var tüylerim çok çabuk cikmiyo ama genede 40 günü buluyo uzaması şuan kendi kendime aynayla falan yapmaya çalışıyorum gidemiyorum son hafta nasıl gidicem şimdiden onu kara kara düşünüyorum valla.
Deniz1634 sedardahuseyin aynen en son yaptığımda bı yapıştır ni tur at banyoda 😂 valla dayanmaz jilet hiç istemediğim birşey
Duygukocc Fundaakan biliyorsunuzki nadir olarak bebekler tam zamanında doğuyor benim erken doğum sorunum yokken 35 haftada nişanım ve suyum geldi bende 37 haftalık gibi ağda yapmayı düşünüyordum suyum ve nişanım geldi mecvur jilet kullandım 2 hafta önce ağda kullanmıştım jiletle almasamda olurdu ama yinede aldım ne zaman gelecekleri belli olmuyor bu bebişlerin
Deniz1634 sedardahuseyin hamam otu nün kokusu çok iğrenç kusarim yani resmen olmadı dediğin gibi tüy dökücü bakicaz son duruma göre artık.
Svcnbydmr Ben 36. Haftadayim dün gidip kuaförde komple ağdami yaptırdım kasımı filan da aldırdım heran hazırlıklı olun bence ne zaman geleceği belli olmaz ☺️
anneliginmatematigi Fundaakan 37+3 de gittim ben canım, erken olma ihtimaline karşı. Benim yavaş uzadığı için 4-5 haftada bir gidiyordum öncesinde de, şimdi 39+3 deyim şimdilik pek bir sıkıntı yok. Biraz tüylerin uzama süresine bağlı ama bence 37 38ler ideal.
Deniz1634 sedardahuseyin off napicaz son çare kuaför olcak sanırım tüy dökücü de hiç kullanmadım ben Allah büyük üç ay sonra bakcaz artık ozaman a kadar kendim ayna yardımıyla yapmaya cabaliycam