Mrymeral Kızlar bugün 32.haftaya girdim kasıklarımda hamlık ağrısı var anlayamadığım ve karnımın yan taraflarında arada batma Gibi bir ağrı oluyor sizde de oldu mu gece hiç uyumadım korkudan 😢acaba sancım mı başlıyor
Tugcetugce42 Mrymeral korkma canım bende de olurdu bak bakalım sancıların düzene girecek mi şiddeti artacak mı şimdi ılık bi duş al dinlen hiç iş yapma geçerse sıkıntı Yok demektir bu aralar çok iş yaptıysanda olur
Sevmmmm Mrymeral bu ağrılar bende de oluyor ara ara. Akıntım çok arttı mesela daha sulu geliyor. Sağ özellikle sol taraflarda daha çok hissediyorum ağrıyı. Dışarda yürürken karnım aniden öyle bir sertlesiyor ki kipirdayamaz oluyorum. Bunların hepsi olağan şeyler bence
Mrymeral Tugcetugce42 hiç iş yapmadım inşallah tekrarlamaz gece baya korktum acaba erken doğum mu oluyor diye 🤦🏻♀️
CansuCY Mrymeral ben de benzer korkuyla hastaneye gitmiştim.32′de nts’de sancı çıkmadı.Vucudumuz doğuma benzer şeyler yapıp kendini hazırlıyormus.Cok endişe edici bir his çok iyi anlıyorum.
Mrymeral Sevmmmm aynı şeyler dün bende oldu gaz sıkışması falan zannettim ama bugün tekrar aynı şeyler oldu karnım da baya sertleşti 😢
Baharbek Bende de oldu 2-3 gün önce sanki adet olacakmışım gibi ağrı baya korktum sonra dinlendim geçti yalancı sancılarımız mı başlıyor acaba
Mrymeral Baharbek aynı afet sancısı ama aynı zamanda sanki spor yapmışım da haklamışım gibi bir ağrım da var kasıklarda
Mrymeral urazaslan ben bugün 32 oldum korkuyorum bebek 2 hafta önden gidiyor acaba ondan mı yoksa başka birsey mi var anlamadım 🤦🏻♀️
Tugcetugce42 Mrymeral dua et canım İnan benim de hamileliğim kasılmalarla geçti ama hep yalancı sancılardı ara ara oluyordu 39+6 da doğdu Benim miniğim çok şükür seninkide belki yalancı kasılmalardır 🙏
Deniz_37 Mrymeral 32+3 üm,dün doktoruma arada sancım geliyor dedm,çok normal artık dedi gün içinde bikaç defa olursa hiç bi zaman sorun teşkil etmez ama o sancılar sıklaşırsa sorun var dedi,dinlenmeye çalış ve kafana takma..