Yeniden Ezgicann rezene hem gazı alır bebekte diye biliyorum. Sabah açım diye herhalde, her yazılanda bir ağzım sulandı 😋 ay şu yeme sevgisi hamilelikten bir sürü sonra daha devam etsin. Kuru ekmek bile daha bir güzel hamileyken 🤣🤣🤣
Yeniden E_A1121 tadı nasıl sanki onu içememiştim tadı kötüydü diye hatırlıyorum😀 bir sürü çeşit var artık tadı da güzel olsun.
E_A1121 Yeniden ben seviyorum kuşburnu çayına benziyo kırmızı bir rengi var rezene tadı geliyor içerken güzel ama içebliyorum ben emziren anneler için yazıyordu kutusunda canım
Yeniden Mom3 benim son bir haftam başlıyorum içmeye, geç mi bilmiyorum ama bir kaç değişik içecek aldım. Her gün birini denicem.
E_A1121 Mom3 ilk bebeğimde doğumdan sonra kullandım son haftamdayım doğumum cok yakın bu sefer erken baslıyım dedim canım ve az içiyorum normal içilmesi gerekenden son günlerde içilebilir ama daha erken önermiyolar
E_A1121 Oysul canım son haftamdayım ben bugün yarın doğum bekliyorum nasipse erken içilmesi önerilmiyo süt bezlerini erken tetikleyebiliceği için
Oysul E_A1121 çok teşekkür ederim bilgilendirme için 😇 az kalmış inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🥰