Eminekrdnz Tam 13. Haftaya girmiştik akşam yemeğinden sonra kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktor 9+2 de kalbinin durduğunu söyledi. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankii o kadar kötü bir durum kii Rabbim kimseye yaşatmasın. 😔
44_58_44 Eminekrdnz emin ol beterin beteri var 20 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için e gün suni şancı çekerek ölü doğum yaptım… ama her halime şükür 🤲🤲🤲
E_m_l Eminekrdnz çok geçmiş olsun canım 😔 allahım sabır versin cok zor durum evet ama elden birşey gelmiyor uzulme daha fazla yıpranma tekrar nasıp eder inşallah allahım😔
Nilasyamom Eminekrdnz çok geçmiş olsun canım bilirim K hissi heyecanla gittiğim kontrolde 2 hafta önde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Allahım birdaha yaşatmasın 🌸🤲 sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
Eminekrdnz Nslhnkr Sağlıksızmış canım. Son halinin ultrason resmini verdi doktor ayağının biri oluşmuş diğeri oluşmamış
Eminekrdnz 44_58_44 Çookk geçmiş olsun Rabbim sabırlık versin. Benim de bebeğim düşmedi sancı ile de düşmedi kürtaj oldum
Balyanakmmom Geçmiş olsun canım bugün ben de alttan muayene oldum kalp atımını duyamamıslardı 6+6 neyse duyduk eve geldik kaçınanda bırsey aktı gıttı böyle bordolusu mu bı kan pıhtısı gibiydi çok korkuyorum 😞😞😞
Eminekrdnz Balyanakmmom Ben de çok az kan geldi çok küçük parça vardı tırnak ucu kadar . Hastanede sancı ile kan geldi. Sonra zaten hemen kürtaja alındı
Canselankara Allah sabir versin .bende bebegimi 10 haftalikken kaybettim.simdi tekrar hamileyim. Insallah bu sefer saglikli olur.sizinde istediğiniz zaman Allah hayırlı sağlıklı bebekle sevindirir insallah
Eminekrdnz Nilasyamom Nilasyamom Amin inşallah. Hatta cinsiyetini öğrenmeye gidicektik nasip değilmiş. Sen kaç ay sonra hamile kaldın canım