E_A1121 Btm571 yok canım gelmeye niyetleri bu bebeklerin bende akıntıymıs nişanmış falan gelince aha dedim doğuruyorum galiba ama yok🥴
ExpatMom E_A1121 Gününü 5 gün geçirdi hatta 40+6 sayılırız. Her gün buraya girip gelmiyordu yazmaktan yoruldum 🙄
E_A1121 Alfabetaa ya o hissiyat bende de var😥 herşeyden azar azar belirti var ama yok anam gerisi gelmiyor
ExpatMom E_A1121 Mutlubirannee Türkiye’de yaşamıyorum, doktor görmüyoruz burda. Bugun ebe ile konuştuğumda 41+6 ya kadar bekleriz sonra suni dedi.
Btm571 E_A1121 evet ya nazlı bebeler doktorumda yeri çok güzel valzilerini hazrialmamais dedi ayy ne kötü oldum daha var zamanımız dedi😯 pmtesi gel başı tam kanala girmişse yatis vercem dedi bakalım inşallah gelir o Zamana kadar
Dudumrtk Son 15 gün bişey sormak istiyorum arkadaşlar 37+6 yız bugün sürekli tuvalette kalasım var beş dk bir az az küçük tuvaletim gelio bebek mi baskı yapıo acaba suyum geldi diye çok korktum ama onu da gelince tutmak imkansızmış endişeleniyorum
E_A1121 Dudumrtk canım cok su içtiğimde falan bende sık cıkıyorum üşütmüş olablirsin dediğin gibi baskıdan kaynaklı da olablir 🤔eczanelerde suyun gelip gelmediğini anlamak için pedler oluyormus alabiliyorsan onlardan al yada bi acilden görün için rahat etsin istersen basıma hiç gelmedi bu su gelme olayı o yüzden net birsey diyemiyorumm🤷🏻♀️
E_A1121 ExpatMom ilk doğumumda bende o şekil doğurdum canım günüm doldu bebekte tık yok gittim yatırdılar biraz sancı cıkmıs devamı gelmedi ama suni aldım sabah 1 saatin içinde de doğurdum🤗inşallah suni alırsak hep beraber öyle şıp diye doğururuz ilki kolay oldu benim ama bu hanfendi nazlı olmaz insallah