black8 Hilalsny ay evet ama inşallah şişko bir bebek olmaz annesi çok çekti kilodan o da çekmesin ama genetik işte bir şekilde benzeyecek 😄😄
Burcum17 Hilalsny tam bir hafta var aramızda o zaman😊 çok az almışsın ne güzel. Bünye ile de ilgili . En fazla 3-4 kilo daha alırsın. O yüzden sende çatlak olacağını sanmıyorum. Aldıkların da doğumda gider zaten 😊 Sağlıkla gelsinler de veririz aldığımızı biz de napalım 🙏❣️
Hilalsny Burcum17 ay insallah canim ya. :)) ben bi anda 4 kiloyu aldm qma 29. Haftaya kadar 1 kilo bile almamistim sonra 32.5ta bi tartildim 4 kilo almisim😂😂
Gokcefe SultanKobak arifoglunun catlak bakım yağını kullanın derim. Benimde göğüslerde çatlak meyili fazla ama çok çabuk toparlıyor
38Seher 31+0 ken dün gittik doktora bizde kilosu 1700 Boyu 42cm dedi galiba minyon bi kızım olacak yorumlarda en düşük kilosu boyu olan😊😊
Burcum17 Hilalsny ben de bir ay içinde birden 4 kilo almıştım. Şimdi haftada yarım kilo kadar ancak alıyorum. Az kaldı zaten bişey olmaz alalım 😀
Aysegulbaz63 34+ 5 haftalik hamileyim en son 32 de gitmiştim oğluşum 2200 grmdi cuma gunu tekrar gidecm inşallah bn 17 kilo aldim göğüs lerim hariç hiç bir yerimde çatlağm olmadi 🥰
mvldee 35 haftalık Ken kızım. 2200 ben 50 kiloyla hamile kaldım suan 57 kiloyum 7 kilocuk aldım hiç çatlağım yok 🤗
maybeoneday Hilalsny bende sevindim en azından ele avuca gelicek 😂 sağlıklı olsunlarda kilolarının önemi yok toplanır ❤️