Fatma_7 Yemek kokuları , soğan , sarımsak , salça , kahve , sigara , eşimin kokusu 😭 en sevdiğim şey yemek yaparken soğan kavurmasıydı şimdi kokuyu alır almaz kusuyorum. Apartmanın yemek kokusu bile geliyor eve. Çok korkuyorum geçmeyen var mı bu durum 😭
kelebeklerdeniz23 Fatma_7 Ah o apartmandan gelen yemek kokuları yok mu 🤢 Sanki tüm daireler inadına her saat başı soğan kavuruyorlar 😢 Leş gibi de kokuyor bizim eve kadar giriyor deliriyorum resmen 😡
EymenAli21 PerlaAy ayy yok canım aldım pırasa pişirdim bile helal olsun gel beraber yiyelim iki hamiş nerde oturuyosun bilmiyorum ama 😂😂😅😅
Ozlem_oren busraerdalll Malidlgz esinaltintaas mutfağa bile girmek istemiyorum yağ kokusunu hissedeceğim diye iştahım kapanır hale geldi. Kokulardan 😔
Klcygmr Herşeyden tiksiniyorum bide az bişey yesem hem bulantı hemde mide ağrısı oluyor mide ağrısı normal mi yaşayan varmı
Sibeelkrc Muhibe şuan herşeyden midem bulanıyor. Koku almakta hassaslaştım sürekli bişeyleer kokuyor diye rahatsız oluyorum. Eşime göre hiç bişey kokmuyor o yüzden sinir oluyorm 😬
Pembe_li Ben suan herseyden soğudum resmen iştahım hiç yok kahvaltı edesim gelmiyor yemek asla istemiyorum warmı bu durumu yaşayan 😭
Mom5 Doğal sütten ve haşlanmış yumurtadan 😂 ikisi de kokuyor burnuma 😔 hazır süt içiyorum mecbur yumurtayı da yağda yiyorum 😅