Mom8 Ayseguldt yok kesinlikle tatlı şeyler yiyemedim bulantıma zaten yalnızca ilaçlar iyi geldi ama 6. Aydan sonra tersine döndü tatlı diye deli oluyorum ama hala muz yiyemiyorum 😬😬😅
Zuleyhaisik Muhibe Soğan sarımsak et tavuk balık 🤢 5. Ayın gelmesiyle hafifledi kendimi zorlayarak yiyebiliyorum azda olsa 🥴
Gizem93- Muhibe Etten tiksindim ben sadece. Yumurtayı da sade olarak yiyemiyorum. Salatasını falan yapıp öyle giyebiliyorum genelde.
Demet26 Köfte balık limonlu deterjan ve içecekler 8 haftalıkken tatlı şeyler yiyemedim benim için en büyük ve zor olan sudan tiksinmem ne su içebiliyorum de kokusuna tahmin edebiliyorum su kokar mı demeyin inanın çok kötü kokuyor 12+6 umarım az kaldı geçer inşallah
Gy1 Muhibe ben herseyden tiksiniyordum beş ay boyunca her gün kustum zayıfladım hatta eşimin kokusu bile midemi bulandırıyordu sırtımı dönüp uyuyordum
Gy1 Gy1 Muhibe ayrıca sudan bile tiksiniyordum duş almıyordum kokacak diye su içemıyordum asla unutamam o günleri
92burcinkilinc- Hep dua etmiştim uzun yıllardır sigara içiyorum inşallah hamile kalır bu sigaradan tiksinirim diye duam kabul oldu çok şükür tiksindim bebeğimle huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçiririz umarım . Onun dışında tüm yemek kokularından miğdem bulanıyor ve çok fazla bir şey yiyemiyorum ne yazıkki
92burcinkilinc- EymenAli21 bendede oldu şu an daha 7+2 aşırı miğde bulantısı uyku hali halsizlik hepsi var 3 ayda bu şikayetler geçicek dedi doktorum sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcımız olsun canım 😉