pptya01 Eylul58 valla bilmiyorum ama en uygun olanı. Zaman ayarlı hız ayarlı 9 kg taşıyormuş zaten çok kısa süre biner ona ama 100 lira civarında. Kumaşlarını çıkarıp yıkadım yeni gibi oldu. 2. Çocuğum onda sallansın ben kızıma da bakayım dedim inşallah durursa 2 3 ay biner herhalde zaten
Burcinisp88 Eylul58 kullanım süresinin kısa olmasını söylemişti. Tam hoşuna gitti tartmamaya başladı demiş idi
slngns Ben bagi dastana aldım 4moms ile aynı özelliklere sahip ve 4te 1 fiyatına 5 çeşit sallama şekli müzik dinleme özelliği usb ile istediğin müziği çalma seçeneği ve uzaktan kumanda ile kontrol özellikleri var tavsiye ederim
lina_uzn slngns gaz çıkartmaya yardımcı olduğu doğrumu elektriklilerin yoksa şuan o kadar parayı veremem 🥺 pahalı olduğu ve bütçemizi zorlayacağından
svmm Eylul58 valla şimdi 22 günlük oğlum sadece gazı olunca uykuda sıkınca kendini sallıyorum onun dışında sallamıyorum hemen uyuyor
Eylul58 cgelmas Ya biz dün sorduk ebebekte bunlar indirime girmez dedi bize görevli diğer markalar girer dedi bizde güya şubatı bekleyelim demistik 😒
cgelmas Eylul58 ya aslında 15 gün önce 629 tlye düşmüştü baby plus ürünleri yani o zaman almadık kaçırdım ☹️
ahsnkrmz Eylul58 Bana ablam Fransa’dan hediye getirdi.Pilli o da.Hız ayarı,müzik var.4 moms düşünmüştüm ama bu daha iyi oldu👍🏻
Fikoo Eylul58 Bana da abim getirdi Amerika ’dan elektrikli. İnanın o kadar rahat ki. Bebeğimi içine koyup işimi yapıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim 🌼
Eylul58 Fikoo Galiba bende elektrikli uygun birşey alcam sonunda 😊 Teşekkür ederim gule gule kullanın 🌸
lina_uzn Busbushatun elektrikli olan gaz çıkartıyor o konuda iyi diyorlar doğrumu gaz çıkarmaya yardımcı olduğu
Busbushatun lina_uzn evet bende oyuzden almistm iseyaradi ama gecicegi vardi ona denk geldiyse bilemedim benmkinde bide yattigi yerinntitresim ayari vardi gaz icin demislerdi ben ondan memnun kaldim sallanmanin gazla tek basina alakasi olurmu bilmiykrm canm