Eylul58 Tecrübeli anneler, biz tecrübesiz annelere hangisini önerirsiniz ve hangi marka/model? Şimdiden teşekkürler 😘
Busbus58 Eylul58 ben elektriksiz olanı kullandım bebeğim seviyordu . Elektrikli nasıl oluyor bilgim yok
oykuduru21 Eylul58 henüz kullanmadık ama ben baby plus tango salıncak aldım hemde ana kucağı olarak çıkıyor yatma yeri, otomatik sallanır titreşimli müzikli çok beğendik umarım kızımızda sever🌸
svmm Eylul58 elektrikli almayı düşünüyordum ama hediye geldi normali bugün kullanmaya başladım gayet güzel memnun kaldım 😊
Eylul58 oykuduru21 Bende dün baktım ona ebebekten, benimde aklıma yattı aslında sadece biraz çok yer kaplıyor gibime geldi ondan tereddüt ettim 😊Güle güle kullan inşaALLAH 🌸
Eylul58 svmm Sallamaya gerek duyuyormusunuz ? Bebekler anne karnında sallandıkları için doğunca da onu isterlermiş diye duymuştum😊
svmm Eylul58 valla şimdi 22 günlük oğlum sadece gazı olunca uykuda sıkınca kendini sallıyorum onun dışında sallamıyorum hemen uyuyor
lina_uzn Busbushatun elektrikli olan gaz çıkartıyor o konuda iyi diyorlar doğrumu gaz çıkarmaya yardımcı olduğu
Eylul58 Zehraaa98 Pahalı bir ürün 😄İnşaALLAH bebeğin sever canım 🤗 Sallanmayı severlerse elektirikli büyük kurtarıcı galiba
Zehraaa98 Eylul58 valla büyükbabası hedıye almak ıstedı 🥳 bıze gorede cok pahalıydı😂 2.ellerıne cok baktım
minnie123 Eylul58 elektrikliye o kadar çok para vermek bana göre değil o yüzden manuel aldım ebebek babyplus modeli 99 TL fiyatı var ama ben aynısını BİM’den 80 liraya almıştım 😇
Eylul58 minnie123 Bende o kadar para verme taraftarı değilim aslinda ama bi yandan da içinde kendiliğinden sallanirken biraz ev işlerimi hallederim diye de düşünüyorum, bi tanıdığım sürekli sallamaktan helak olduğunu gördükten sonra bu dusunce oluştu 😄