Mirayse1 Asyaayaz1 29 haftalığım 12 kilo aldım 💪 ilk kzıımda toplam 13 aşmıstım bir hafta snra hepsini vermiştim. Bunda daha fazla almak istiyorum umarım çatlamadan alırım.
mom77 Asyaayaz1 21 haftalıgız 1 kg almısım ☘️ Hamileliğimin basından berıde durmadan yıyorum korkmustum hatta kontrol edemıcem dıyede Allaha sukur suanlık iyi
Ayse-2 Asyaayaz1 11 haftaligiz 3 kilo aldim aslinda dikkatli yedim ama bulantim yok diye sanirim aldim acaba bitene kadar kaç olur ki
NilGrl Ayse-2 aman dikkat edin ben o dönemde duramadım ve sonuç fena 😂 27 haftalık daha sonunu düşünemiyorum 😂
Damys 11’inci haftamdayım 3-4 kg kadar verdim ama bulantı ve mide yanması çok yaşıyorum. Bu durumlar hafifleyip yok olduğunda almaya başlarım sanırım
Dr0607 112prmanne bilmiyorum doktorumda şaşkın bu duruma bende 😂😂😂 aslında yiyiyorumda ama normalde çok çabuk kilo alıyorum ama yavrum bana çok uğurlu geldi onun sayesinde sigarayı bıraktım onu ilk duyduğum günden beri elime sürmüyorum 🥰
Kuzucumm Asyaayaz1 bende senin gibiydim canim bulantim olmadi ve kilo aldim 21+5 olduk 7 kilo aldim 🤭