Smylcn_ Matilgan07 37 haftadayım. sat 12 Mayıs. Taner bey benimde doktorum. Kilosu 3.155 gr boyu 51 cm. Ücret yılbaşı öncesi normal 2.500 sezeryan 3.000tü. Yılbaşı sonunda normal 3.000 sezeryan 3.500 olmuş.
Smylcn_ D-uysal İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza kendinizi strese sokmayın ki bebiş etkilenmesin ☺️
Matilgan07 Smylcn_ hayırlısı ile kucağına alrsın inşallah fiyatlar ciddi artmış neyse artık yapacak birşey yok doktorumuz için gidiyoruz bizimkide 3200 kilosu 50 cm boyu olmuş bugün kontrolde öyle çıktı benimde 12 Mayıs son sat herşeyimiz aynı ☺️
Cigdemkaan Ben şifa da emrah beye gidiyordum. 26 haftaya kadar onda idik. Ama simdi vitalede koray beye geçiş yaptık. Harika bi doktor bilgileri açıklayıcı ve güvenilir simdi 30. Haftadayiz insallah doğuma da birlikde gidicez.
Smylcn_ Evet fiyatlar çok fazla artmış birde hastane yorumlarını okudukça tedirgin oldum oda için çok sorun yaşayan olmuş odalardan çok kişi memnun değil ben bugün görmek istedim ama odalarımız dolu müsait odamız yok denildi göstermek için
Matilgan07 Smylcn_ o konuda bende inanılmaz rahatsızlık hissediyorum odaları bilerek göstermezler bence ayrıca odalardan memnun olan birini görmedim herkes şikayetçi inş senin odan güzel olur Taner ile görüş belki fiyatta yardımcı olur
Hister iremibrahim merhaba bende vitalede murat doruk hocaya gidiyorm cok memnunum ilgisi alakası cok iyi tavsiye ederim 🙏
ElaCAN07 Ben Vitale de Koray beye gidiyorum rahat biri beni sıkmıyor eşim de rahat ediyor konuşurken tavsiye ederim ☺️
Smylcn_ Matilgan07 Evet kadın pazar günü öğle sonu gelirseniz gösterebiliriz dedi ama pazar günü zaten kısıtlama var
Beyazmelekkk Smylcn_ Barbi Smylcn_ Matilgan07 Kızlar uzaktayım memlketim ant da . Vitalede Koray ve Taner hocayı duyudm . Doğumu orada yapmak istiyorum . 30. Haftalarda beni kabul ederler mi acaba ? Birde hastanede doğum ücretinde falan kamu indirimi var mı eşim polis . Son olarak doğum ücreti neleri kapsıyor?
Matilgan07 Smylcn_ zaten her odası aynı değil ki iyi odaları varmış birde çok kötü odaları varmış senin hangisinde kalacağın belli değil ki sonuçta o an hangisi boşsa
Smylcn_ Matilgan07 Evwt o yüzden ödemeyi o gün odaya yerleşirken yapıcaz eğer aksi bi durum olursa doktorumdan memnunum ama hastane değiştirmek zorunda kalıcam