2prensannesi2008 fatmamrcn 12+1 şimdilik iyi ilk zamanlar bulantı çok oluyordu ama açlık hissi var hep, 😳
babyberry fatmamrcn 12.haftamızdayız bulantılarım azaldı ama midemde gaz oluyor çok rahatsız ediyor bir de tuvalete çok sıkışıyorum sanırım baskı oluyor sizlerde yaşayanlar var mı
Merveee6 fatmamrcn 12 +2 sabah kahvaltı yapana kadar oluyor bulantın onun dışında kaşığımda ve vajinamda sürekli kasılma var sizinde öyle mi 😔
Asanmerve fatmamrcn ben 13+2 deyim bulantı ve birşey yiyememem dışında herşey güzel imom omega verdi doktorum onu da içemiyorum çok kötü kokuyor şimdilik bebeğim sağlıklı görünüyor bekliyoruz zaman bir an önce geçsin istiyorum 😍
Sibelrx fatmamrcn 1 ci hamileligimde olmadi 2 ci bu 13 haftaligim toplasan 3 kere felan olmustur maske kokusu kotu geliyo tek bana yeni alip takinca onun kokusu beni maf ediyo
fatmamrcn 2prensannesi2008 açlık hissi olmaya başladı bende de daha başındayız bitene kadar kaç kilo alırız kim bilir 😂
Semakrr 2prensannesi2008 Bende aynı 12+1 im. Bi kaç gündür bulantım kusmalarım azaldı şimdide sürekli açlık hissi başladı
babyberry fatmamrcn hamilelikte her şeyi normal kabul ediyorum ben artık :) kasıklarda batmalar oluyor rahim büyüdüğü için geriliyormuş Rahmi tutan bağlar. Ağrılara sevinir haldeyim😂
fatmamrcn Merveee6 evet sabah bulantım oluyor sadece kasılmalar da arada oluyor çok fazlaysa danışın bence doktorunuza 🙏🏻
Berilsu 14.cu haftadayiz bulantilarimi priliam hapla durdurduk simdilik ins baslamaz gene. Cinsiyet.net bisi soylemediler hala🤭
Sibelrx [url=https://hizliresim.com/4RNWZY][img]https://i.hizliresim.com/4RNWZY.jpg[/img][/url] anlayan bi bakabilirmi 13 hafta 1 gunluk
fatmamrcn Merveee6 yaa bende de vardı kese etrafında kanamam vardı bir ay iğne ve progestan kullandım geçti çok şükür, düzenli kullanın etkisini görürsünüz mutlaka 🙏🏻
Merveee6 fatmamrcn bende 3 haftadır kullanıyorum kesemde eski kanama alanı varmış bide bebek asağıya yerleşmiş o yukarı çıkar dedi ama bekliyorum bu arada cinsiyetim belli oldu değişmezse bi kızım olacak inşallah sizin belli mi
Sibelrx fatmamrcn bende esime soruyodum gecende maskeler kokuyomu diye bana kokmuyo diyodu 😀 bide koku hassiyetim var bu aralar her kokuyu hissediyorum resmen