Defnenaz ay evet yaa benim ailemde herkes doğurgan sadece teyzemin olmamış ama onuda eniştem hastaneye gotureyim baktiralim kendimize dememisler annem hep der eniştenm ablamı hiç bi yere götürmedi olmuo mu tm yani demiş üzerine düşmemiş direk kardesinn küçük kızını almışlar kuzenim yani ve o smdi 22 yaşında felan evlenme zamanı geldi amca dediği aslında babası ama hiç onları sevmio ablası abisi var nefret edio onlardan teyzemi ve eniştemi daha çok seviyor hiçte alınmış değil gerçekten kızları oldu bnede annemde biz 4 kiz kardeşiz en büyük benim benden önce aynı şekilde kürtaj olmuş hemde canlı canlı anneme demişlerdi hep halamlar acaba buda ablasi gbi çocuğu olmicakmi hic unutmaz annem babannem halam doktora bile götürmüş doktor kızmış bu kızın bisisi yok ne demeye getirdin die 6 ay snra ben olmuşum sonra maşallah pesime 3 kiz daha geldi banada bu dediğini yapiolr toplumda duymaktan o kdr aciz oldum ki artık 5 yıllık evliyiz artık msj atanlar mi ararsın tatlı yapio paylasiom tatlı yapcagniza çocuk yapın diyen akrabalar mi ararsın neden karışır merak eder insanlar anlamam ben hiç sormam kimseye kuzenim geldi geçen kaynanam vefat etti bassagligi için 40 i doldu kızı var 4 yaşına gircek bicir bicir sıkıldı bizde oyuncak yok anne burda dedi arkadaş yok gidelim die tutturdu kuzenim dedi napim dedi kızım özlem teyzem kardeş yapmamış sana dedi gülerek ben bu söze takildim mesela üzüldüm geçen küçük gorumcemde geldi eşim çağırdı sevgilisi ile müstakbel damat ile yani ikk kez geldi oğlan evimize baş başa kaldık erkekler sigara içmeye gitti kiz bana sordu doktora gtcektin yenge ne oldu die dedim işte gittim herşey güzel dedi dedim abin genetik test verdi onu beklioz dedim acaba dedi senin yumurtaliklar mi kalitesiz demesinmi beynimden vuruldum yahu biz 3 kerre ne yaşadık hepsin de yanımızdaydı sorulacak soru mu benim artk tahammül sinirim kalmadı çok sinirleniyorum bebek konusu olunca