Elifsu63 Busrasener43 evet oyle yiyordum cay yetmiyordu o kadar guzeldiki bide limonu soyup tuz badirip yiyordum
Hulyakirici Busrasener43 çökertme kebabı çekmişti 😂 ve saat 11 de restoranlar kapalıydı ozamanlar o saatte paket serviste yoktu iskender yapan biryer bulmuştuk onunla geçiştirmeye çalıştım ertesi gun gittik 1,5 çökertme yemiştim 😂
Busrasener43 Hulyakirici şu pandemi dönemleri çok zor. bulunabilecek bişey bile yasaklardan dolayı bulunamiyo
brcozdmr-068906 Busrasener43 Beyaz dondurma aşerdim.Ama hafta sonu yasaklari vardı sabahı Zor ettim.Esim gitti aldı geldi.Ha bide yesil erik istedi cnm ama zamanı war die aldırmadım bisanda yerim dedim 😂
Aynur-13 Bende ilk çilek sonra turşu limonata aşerdim çileği almak istemedim evimizin altında bulunan manavda olmasına rağmen mevsimi olmadığı için o yüzden hala aklımda😂
Busrasener43 Aynur-13 nasıl dayaniyorsunuz ben yiyemedim mi kuduruyorum 😂 bir tane bali ye aklında kalmasın en azından
Aynur-13 Busrasener43 kendimi başka şeylerle avutuyorum galiba o yüzden şu süreçte ne kadar sağlıklı beslenirsem o kadar iyi gibi geliyor annelik içgüdüsü galiba 😂
Dvoz1993 Dün gece 11 de bu soguk havada dondurma cektı canım yasakta var malum ama esım naptı ettı hallettı sagolsun😇