ebruakyuz22 Busrasener43 mumbar aşerdim ya hayatımda hiç yemedim ama deli gibi canım istedi ve deli gibi yedim 🤣
Busrasener43 ebruakyuz22 bende hep merak etmisimdir tadı nasıldı 😂 Allah’ım inşallah böyle şeyler aşermem doğuda oturuyorum şuan böyle şeyleri bulmak imkansız burda
cipiti Busrasener43 ben hamile olduğumu bilmiyordum turşu istemiştim öğrendikten sonra da işkembe çorbası 🤭🤭🤭
Dareyn Busrasener43 Immmm Çiğ Köfteeeee😂Ama ondan önce de kelle paça aşermiştim sonrada turp 🤭😂Bol limonluuuu turp ve yeşil zeytin 😂başka da bir şey aşermedim
Gulisikkeskin Busrasener43 normalde ağzıma balık alan bi insan değilim midem bulanır kusardım ama öyle bi balık istedi Li canım çiğ balık olsa yerdim o derece ama hamile olduğumu bilmiyordum 🙈🙈
Busrasener43 Gulisikkeskin böyle hamile olmadığını bilmeden aşeren çok insan var ben hiç yaşamadım 😂 daha yeni yani aşeriyorum
Sedaizmir Hamile olduğumu bilmiyordum karpuz çok istemiştim yeni çıktığı zamanlardı yedim sonrada en tiksindigim şeydi kokusunda bile kusuyordum 🤦🏻♀️
ebruakyuz22 Busrasener43 çok güzeldi ben çok sevdim bir tencere bitirdim resmen 😍 asıl doğuda bulunuyor ben trakya da oturuyorum sağolsun doğulu Bi komşum yaptı banada 😊