Gamseee Merguse en azından kurusunu ye kayısının falan böğürtlen bulabilirsin marketler de oluyor donuk şekilde dolaplar da Migros’ta falan var istersen bakabilirsin canım
Papatya-20 Busrasener43 ben hamile degil kende canım bişey cektimi yemeyince hasta olurum halsiz düşerim Bi kötü olurum eşimle babam tanıstıgında babamın tek şartı kızımın canı ne çekerse alıp yedirceksin olmustu hele hamile olunca nerde ne görsem aşeriyorum modundayım 😂😂
havvakaratas_09 Busrasener43 ahtapotu bulduk bu sefer de benim midem bulanıyor yiyemem demeye başladım yarın bakicam tadına 😂😂
Tugbahanim1 Busrasener43 anladım zor bir durum hele hamilelikte ama sanırım başka bir şekilde protein açığını kapatma yolu bulmuşsundur 😊
EsraOezbk Esra-07 sucuk salam sosis yememenizi veya cok yememenizi tavsiye ederim ben doktoruma ne yememeliyim diye sordugumda cig et ve ton baligi asla yeme dedi
Meryem4_ Busrasener43 sormuşlar canım sulu olduğu için kabul etmemişler ve pandemiden dolayı en fazla 2 hafta sürer demişler (annem suyunu boşaltsak demiş de)2 haftada da tadı iyi olmaz dedi
Busrasener43 enisenalbant rüyalara bile giriyor nasıl bişey se benimde çikolatalı pasta girmişti çikolata yedim keser belki diye yok banamısın demiyor 😂😂
bircivcivannesi Busrasener43 ben çok vizyonsuz bir şekilde ayran aserdim 🤭 normalde her gün evde yoğurdum bulunur o gün süt bekliyordum mayalama yapmak için, sanırım evde yok diye çekti canım 😂
2numarasusam Busrasener43 ilk oğlumda fasulye turşusu asermistim boyle agzimdan sular akarak tursu aradik 🙈🤣🤣 simdi henüz olmadı ama cok cilek yiyiyorum normalde hic aramazdm simdi 😋😋😍