Kartanesiannesi İlk annemin pilavlı tavuğun kokusu burnumda tutuyor du🤣 sonra karpuz 🍉 hangisi bilmiyorum ama ikisini da yapmıştı eşim 😍
Sblglc Rumoss o yuzden karnima konusup oglum leblebi flan istesene diyodu ya da hamur isi kendisi kayserili olunca kendi cani cekiyo bebekte istesin istiyo 😂😂
Busrasener43 Tugbahanim1 yiyemiyorum küçüklüğümden beri kokusunu bile duyup miğde bulanması başlıyor direk 😂bende üzülüyorum ama yok olmuyor
Tugceonur Busrasener43 Şaka değil gerçek sma sonrasında deli gibi kil toprak ve buz aşerdim doktorum demir’in düştüğü için demişti hala buz yerim avuç avuç ❄️🙈
Bittercikolata Tgbaelf07333 valla inanın bende bilmiyorum ve 2 gün donut aradık her yerde sonunda buldum yedim rahatladım 😂
Sngl27 Busrasener43 hiç birşey aş ermedim 🤣 neden bilmiyorum eşim çok ısrar etti şunu alayım bunu alayım hiç istemedim çevrem çok zorladı ne istiyo yapalım edelim Gaziantepliyim dedim baklava istiyorum eşim siparişle Çorum’a getirtti 🤣
Sngl27 Busrasener43 🤣 napalım Antep’e gidemedik virüsten eşim hiç bir istediğimi geri çevirmez Allah razı olsun ondan ne dersem yapıyor
Tugbahanim1 Busrasener43 anladım zor bir durum hele hamilelikte ama sanırım başka bir şekilde protein açığını kapatma yolu bulmuşsundur 😊