Busrasener43 fatmakir55 yemediğin şeyi aşermek nasıl bişey acaba hiç yaşamadım🤭 ama ben bayılırım sebzenin her türlüsüne 😂🤭
zeyse SutlacimiYedimmiBen SutlacimiYedimmiBen ay canım benim Benimde 2 hafta dır canım karpuz istiyordu rüyamda gördüm Bi kalktım burnuma hersey karpuz kokuyor kahvaltı yapıyoruz hersey karpuz gibi geliyor yemeklerinde öyle yemek yemeden kesilmiştim eşim cok aradı bulamadı dün bulmuş almış gelmiş bu seferde ben yiyemedim 😔
Gulisko Yiyecek bir şey değil ama sürekli ağlama isteğim var taşa toprağa ota böceğe hatta gebeliğimi öğrenmeden önce 1 gün boyunca sebepsiz yere ağlamıştım hiç durduramamıştım kendimi😂
Busrasener43 Gulisko hormonlarrr 😂 bende bagzen ağlıyorum ama küçük nedenlere durduk yere olmadı pek 😂😂😂
tosya_08 Busrasener43 benim de ilk aşerdiğim şey antefıstıklı baklava olmuştu ömrümde baklava sevmeyen ben antefıstıklısını aşerdim ama öyle böyle değil eşim de saolsun gaziantepte ki arkadaşından rica etti getirtti 🥰😂
Berfin3 Ben rüyamda tursu gormustum gece uyanip esime bana tursu getir dedigimde verdigi tepki cok komikti 😄
Sibel_40 Firdevsats bende aşerdim dediğin gibi canım kekremsi bi tadı vardı kara eriğin olmamış halini andırıyordu