Busrasener43 imerveg bende çok yiyorum hemde hergün istemsizce canım istiyor gamzeli olmasi gerçekmi acaba 😂
Mehmetemin Busrasener43 şeftali olmuştu ama ne kadar aradıysam bulamadım aradan 1 ay falan geçti markette şeftali’li yoğurt buldum yedim😅
Busrasener43 Mehmetemin içindede şeftali parçacıkları var nasıl olsa yerini tutmaz ama hevesini aldırır yinede 😂😂
MelikeDurmaz meraklianne1 Mehmetemin Bittercikolata bende ilk hamile olduğumu çiğ köfte yedikten sonra öğrendim 😂😂
Eda1301 merve-shnbs rüyanızda yiyecek bişey görürseniz onu kesin o gün yiyin😁 bebeğin canı çektinde rüyamıza girermiş benim çilek görmüştüm rüyamda😁
bademsekeri42 Busrasener43 Ben gece yarısı jelibon aşermiştim eşim gidip aldı sağolsun ama 1 saate kalmadan üsküfra edip çıkarmıştım hepsini 😁😁😁
Busrasener43 fatmakir55 yemediğin şeyi aşermek nasıl bişey acaba hiç yaşamadım🤭 ama ben bayılırım sebzenin her türlüsüne 😂🤭
AyseAli_07 Busrasener43 senede 1 defa yetisen ve koyde olan bir mantar Türü allahtan olduğu zaman asermistim yoksa vay halime ya 😆😆😆
Sedaulutas Benimde fena halde kiraz çekti, eşim çok aradı bi türlü bulamadık, en sonunda Migros’ta dondurulmuş vişne bulduk onu görünce bile ağzımdan salyalar aktı resmen😋 çok başka bi duygu 🥰 ( canı çeken olursa Migros’ta bulabilirsiniz )