Ozlem1408 Ben içli köfte aşermiştim satan biryer bulamayınca eşimle yaptık😀😀birde portakaldı rüyama kadar girdi şükürki onu hemen bulabilmiştim 😀😀
Busrasener43 Ozlem1408 tamam aşerdik ama rüyaya kadar girmesi çok saçma gerçekten bende hep rüyalarımda görüyorum 😂😂😂
Aynur-13 Busrasener43 afiyet bal olsun bebeğinize şifa qolsun inşallah hiç üzülmeyin hiç hemde anne olarak en doğal hakkınız bu tabiki kendinizi suçlamayın bunun için ❤️
Gulsurmeli kahve-cekirdegim burda simiti bulamam kii kızzzz sabahleyin yapıyorlar sonra daha yapmıyorlar 🤦🏻♀️ ağzımızın sulandığıyla kaldık mı bugün 😂😂
Busrasener43 birtriptanesi migden hassassa şuan biraz sabret canım geçince doya doya herşeyi yiyip içersin inşallah 🤗
Gul76 Busrasener43 kelle paca kavurmasi ama deli gibi allah razi olsun alsam kaynanama soylemistim ertesi gün alip yapip beni csgirmislardi nasil yemistim ama suan dusununce bile canim cekti😊🙈
kahve-cekirdegim Gulsurmeli baya canın çekti galiba diyecektim yok benim çekmedi 😂 niye kızzz çok isterse internetten sipariş ver dondurulmuş falan da oluyor ısıtır yersin 😊
Gulsurmeli kahve-cekirdegim Türkiye şartlarında öyle şeylerrr kolayy Kıbrısta o kadar kolay değil ne yazık ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Görsen gelişmekte olan köy gibi 😂😂😂😂
Gizemisra Busrasener43 ben pazara çıkmıştım hamileliğimden haberim yoktu tabi burnuma kavun kokusu gelmişti delirecek gibi olmuştum 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 😝💜
kahve-cekirdegim Gulsurmeli anaaa kıbrıs he çok severim kıbrıslıları şivelerine bayılıyorum😂😍 Allah yardımcın olsun canım o zaman sen böyle postlar okuma düşünme 😂