Aleynaklcrslan Şeftali bide öyle birşey ki bir yerdr birşey görüyorum hemen yiyesim geliyor gecenin yarısı yaş pasta aşerdim,çiğ köfte aşerdim,aşerdimde aşerdim🤣
birtriptanesi NaneLimon36 Aynı durum bende de var maalesef 6. haftadan beri. Şu an 11. haftamdayım gittikçe kötüleşiyor durum ve üç kere ilaç değiştirdim işe yaramıyor. Acaba siz nasıl üstesinden geliyorsunuz?
NaneLimon36 birtriptanesi 9. haftaya kadar bisey almadım ama artık dayanamıyorum kraker leblebi ne yediysem fayda etmiyor artık her hafta katlanarak artıyor. Iki gün önce prilam dr bulantı ilacina başladım o biraz iyi geldi ama hala bulanıyor😔 işin tuhafı küsmüyorum sadece bulantı 😬 kussam belki rahatliycam oda yok 🤷♀️ siz nasıl idare ediyorsunuz
Esmabaran Busrasener43 köy elması aşermiştim. Eşim pazarcı olmasına rağmen işten güçten hiç takmadı kafasına hergün istiyordum. 3 ay geçti aradan annem koca Bi poşet yolladı köyden. Eşimin getirdi ama geç olmuştu artık camdan dışarı attım onunkileri😂
birtriptanesi Benim canım şu an turşu suyu çok aşeriyor. Hele de acı olacak boğaz yakacak hafiften off😋😋 Ama kustuğum için yiyemiyorum mideme zararı olur diye korkuyorum 😞
Busrasener43 birtriptanesi migden hassassa şuan biraz sabret canım geçince doya doya herşeyi yiyip içersin inşallah 🤗
Gulsurmeli kahve-cekirdegim Afiyettt olsunn😘😘😘 böyle ortadan kesip arasına beyaz peynir domates koyup yemek vardı 😂😂😂😂