Emine_81 EdanurZ digerleride devlette oldu benm memnun kaldim özel gibi ayrı oda fln yok ama daha iyi oluyo devlet sanki cabuk oluyo herşey
EdanurZ Emine_81 benim eltimde orda doğum yaptı canım ama ben oraya gidesim gelmedi baştan beri kasabaya gidiyorum memnunum ordan da
Emine_81 EdanurZ kasabada ayri oda da tutabiliyormussun galiba orasinida iyi diyolar ama benm ayağım alışmış devlete🤭😅
Emine_81 EdanurZ ücreti ne kadar odaların bide esinide alabiliyomusun yanına acaba şancı sirasnda fln🤔
EdanurZ Emine_81 en son 90 liraydı ama zamlanmıştır sancıda eşini alamıyosun doğumhanede çekiyorsun çünkü odada değil canım
Emine_81 EdanurZ o zaman oda tutmanın anlamı yok onemli olan her anında yannda olsun bnce neler çektiğimizi gorsun
babyackgz EdanurZ aa canım seni hatırladım hep konuşuyorduk ilk zamanlar hatırladın mı 🥰 benimde son 9 günüm sancım ve açılmam yok kızım da kanala girmemiş henüz
EdanurZ babyackgz evet canım hatırladım benimki de son 3 gün kanala girmiş ama hiç bi belirti yok kuzum ya sancı da çıkmadı ilk defa 0 gördüm nst de cuma günü🤭🤦🏻♀️
babyackgz EdanurZ bende dün gittim 0 sancı 🤭 erken doğum riskiyle uğraştık şimdi de kendi gelmiyor 😂 trip atıyor sanırım siz miydiniz doğmamı engelleyen şimdi de ben gelmiyorum bekleyin diye 🙈
EdanurZ babyackgz çok nazlı çıktı bu bebeler canım ya bi daha çarşamba günü gideceğim sen ne zaman gideceksin doktorun doğumla ilgili bişey dedi mi?
remkocc EdanurZ bende de hiç bı belirti yoktu 40hafta olmamıza bigun kala yaaanii pazar günü geldi Miniş oğluuum 😁😁
EdanurZ remkocc yaaa 🥰😍😍 Maşallah canım bakalım bizimki ne zaman gelmeye karar verecek salı günü 40. Oluyoruz Çarşamba kontrole çağırdı doktorum 🤭
babyackgz EdanurZ perşembe gidicem bende canım 39+3 olucam kanala girip girmediğini kontrol edicek ona göre son kararı vericek
remkocc EdanurZ benimde ertesi gün kontrolüm vardı bakalım hayırlısıyla inşallah sende kucağına alirsiinn 😁😁💕💕
EdanurZ babyackgz benimki kanala girmiş kuzum salı 40 olacağız Çarşamba kontrol 41. Haftaya kadar bekletecek kendiliğinden gelmezse suniyle başlatacakmışlar 2 Şubatta