_Mother_ Cns_33 benim dün akşam tokluk ta iyi çıktı aslında 88 çıktı ama bugün 200 çıktı biraz önce ölçtüğüm de şekerli birşey de yemedim aslında
Umutum04 88eva Çavdar ekmek bol yeşillik,meyve,süt,ve mutlaka her öğünde yoğurt yiyiyorum diyetisyenimin verdiği yasaklardanda uzak durmaya çalışıyorum
Umutum04 88eva valla ben 55 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum sadece 15 kilo aldım ve 37+3 haftaligim diyet zayiflamama neden oldu benim
_Mother_ Cns_33 tavuk kız attım ondan oldu galiba korkudan başka bir şey yemedim bu akşam 23 de baktım 78 çıktı bu defa şeker valla kafam allak bullak oldu
nehirce_life _Mother_ diyet yapiyorum kaçamaklar bitti aslinda aclik ve tokluk cok iyiydi bir hafta evvel ama şeker yuklemesi yuksek çikti
_Mother_ Cns_33 canım doktorun ne dedi bende bugün gittim bebeğin durumu çok iyiydi açlık şekerim de iyiymiş tokluk için endokrine görün dedi yine de ne olur ne olmaz diye tedbir alalım dedi bebişimin kilosu da 830 gram olmuştu 26 haftalık
Cns_33 _Mother_ kuzum iyi masallah💙 cok sevindim ben kadin dogumcuya degil endokrne goturdu esim sonuclari ama oda yokmus hastanede pazartesi ye kaldı
_Mother_ Cns_33 hmm anladım canım hadi hayırlısı bakalım inşallah en hafif şekilde atlatırız bu süreci sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤗