Btltlg _Mother_ endokrine randevu alınmaz. Dahiliyeden tandevu almanız herekiyor endokrine dahiliye doktoru yönlendiriyor
_Mother_ Btltlg biliyorum canım ama özel hastane de direk veriyorlar dahliyeden sevk almama gerek olmuyor ama işte o bile yok dolu şehir hastanesini aradım dahliyeden randevu almak için randevu vermiyorlar üniversite hastanesini aradım ilk defa gelecek olan kişiyi kabul edemiyoruz pandemi sebebiyle dediler bugün saatlerce randevu için uğraştım özelde denk gelen günler de eşimin çalışma saatlerine uymuyor
_Mother_ gulsahkzlnr keşke yaa ama çok kötü bir durum düşünsene canın birşey istiyor ama yiyemiyorsun ve üzülüyorsun çünkü bebeğin den kısmak zorundasın
_Mother_ Eda319 anladım canım maşallah bende 26 haftalığım bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım bebeğimizi kucağımıza
_Mother_ Cns_33 canım devlet hastanesi randevu vermiyor pandemi den dolayı cuma günü kendi doktoruma gidecem ordan direk endokrine alacam özeller de direk veriyorlar
Umutum04 88eva Çavdar ekmek bol yeşillik,meyve,süt,ve mutlaka her öğünde yoğurt yiyiyorum diyetisyenimin verdiği yasaklardanda uzak durmaya çalışıyorum