Mucizemmm67 balperisi_71 evet yanı ben sigorta olmama rağmen verdim ole ama önemi yok sağlık olsun da
Nilasyamom kardelen214 kesinlikle bu konuda bahçeci tavsiye ederim. İnstagramdan gir bak,başka yerlerde 6-7 başarısız denemeye, bahçecide ilk denemede hamile kalan sayısı oldukça yüksek. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Nilasyamom Defnenaz Malesef herkeste ilk seferde şans olmayabilir. İnşallah sağlıcakla güzel haberler almanı dilerim ☺️
Zilan47 kardelen214 cnm İzmir irembe şidetle tafsiye ederim ümit inceboz doktor bayan güler yüzlü sıcak herşeyi rahat rahat sora bilirsin bende tedavi olarak hamile kaldım ilk denemem de şükürler olsun 10 +1 olduk tavsiye ederim size
Gglhtrk kardelen214 Bahçeci Fulya İstanbul bir çok olumlu tüp bebek hikayesi var bizzat kendi çevremden
Lilakus kardelen214 Bahçeci Fulya’da yaptırdım ben 3. De oldu Mustafa bahçeciye randevu almıştım ama sadece son transferde gördüm kendisini lale hanım ilgilendi çok araştırdım bende en iyi bahçeci diye biliyorum ama karşıda otursaydım kesinlikle Cem Çelik’e giderdim
Mucizemmm67 Oznurcakir hayır onun yanında gormedım benım Kendı doktrm yonlendırdı süreç çok gZeldı çok ıyı davrandı her. Konuda sadece tüp bebeklik tedavısını orda yaptım