Suzii-90 kardelen214 Ankara gürgan klinik Timur Gürgan kişiye özel tedavi var benim problemlerim orada çözüldü cok şükür 2 yıl önce ikizlere hamile kaldım ama düşük oldu şuan da hamileyim 24.haftadayiz Allah isteyen herkese nasip etsin sizlere de herkese de öneririm
yasemin257 kardelen214 onerecegim yer seval tasdemir instagramdan gidebilirsin. Kesinlikle kapisindan bile gecme dicegim yer ise emsey kurtkoydeki hastane. Ben bedavadan para verdim. Hicbirsey bilmiyor. Sonradan diger doktorlardan duyduklarimdan dolayi ne parama nede eziyetime degmemis. Isinin ehli olsaydi nasip degil der otururdum. Ama orayi bide onerenler sonradan hic iyi degilmis dediler. Doktorumda nesrin bastugdu ama memnun kalmadim asla.
balperisi_71 Erdem2121 bende araştırdım ama kötü yorum yapanlarda fazla var sırf para için bi çok gereksiz tahlil yaptığı ilgilenmedigi tüp bebek için zorunlu şeyler söylediğini duydum da evet kendim için canım
Erdem2121 balperisi_71 tahlilleri devlet Hastanesi’ne yaparsin. bütün doktorlar için kötü yorumda yapan vardır. Kaç senedir olmuyor. Ve kaç senelik evlisin.
inci4141 Ftmgl12 bize de sebepsiz infertilite deniyordu iki başarısız aşılama sonunda ilk tüp bebek denememde şükür tuttu. Allah’ın izniyle olur gerçekten belli bir tedavisi yok sebepsiz infertilitenin. Ben Kocaeli üniversite hastanesinde Emek beye gitmiştim. Üniversite hastaneleride bu konuda donanımlı hocaları çok başarılı.
Mom8 kardelen214 Kayseri acıbadem hastanesi Mustafa taş veya Gökalp öner Instagram’dan takip et canım baya fazlaca pozitif vakaları var
Mucizemmm67 balperisi_71 evet yanı ben sigorta olmama rağmen verdim ole ama önemi yok sağlık olsun da
Girlsmomm kardelen214 Bhc tema hastanesi doç Dr volkan turan işinde çok başarılı her yaptığı tutuyor nerdeyse başarı oranı çok yüksek 3 denemeden sonra buldum tek denemede başarılı oldu intsagramdan bakın
Zlhysmn77 Istanbul Altunizde Bahçeci Umut Tüp bebek merkezi Prof. Dr. Cem Çelik. Bizde ilk denemede oldu. Bir çok kişide de ilk denemede oluyor, tavsiye ederim.