Busrasener43 Daniay 9+5 yetim sadece ilk haftalar çok az bulantım oldu çok şükür yemem içmem iyi eşim sağ olsun 2 ayda 4 kilo aldırmış 😂dikkat etmem gerekiyo
Daniay Busrasener43 normal Aslında iştahımız açılıyor çabuk acıkıyoruz dimi 🤪bende 5 kilo falan aldım ama ben oldum olası yemek yemeyi çok sevenlerdenim napim iştahım kapanmıyor ne yazık ki 🙄😂
Daniay Malidlgz belirli bir süre sonra daha önce hiç sevmediğiniz yiyecekleri sevmeye başlıyormuşsunuz en sevdiğiniz yiyecekleri de eskisi kadar yememeye 🤪aç kalmayın da bebeginizle 😘
Busrasener43 Daniay yanlız değilsin canım 😂 4 kilo almışım biraz migrlde bulantım tiksinmem olsada kilo versem diyordum tam tersi oldu 😂😂
Daniay Busrasener43 Doğumdan sonra veririz umarım 😭 birde ben sigara kullanıyordum hamileliğimden önce sigara iştahımı çok kesiyordu hamileliğimin 4. Haftasında bıraktım ondan sonra açıldı zaten iştahım onunda etkisi var heralde sürekli bişeyler atıştırıyorum sigara olmayınca 😂😒
Busrasener43 Daniay bende öyle ömrüm diyetle geçti 😂 63le hamile kaldım 67 yım Allah sonumuzu hayır etsin 😂
Daniay Bestbendis Amin canım inşallah 🙏🏻 ikiz annesi olacaksınız demek ne güzel 😘bende hep ikiz hayal ederdim ama ailede falan hiç yok tabi doktor ultrasonda ilk gördüğünde bir tanecik var demişti yerim onu ikizler de şöyle mantıklı tek seferde iki tane bitti gitti 😂😂🤩
Daniay Busrasener43 bana kalsa bırakmazdım da bende ilk haftalar 4 tane falan içiyordum sonra 7+4 iken doktorumuz kesinlikle içmiyorsun dedi o savunmasız şu an kendini o dumandan koruyamaz dedi benim de içim cız etti o an ama dayanamıyorum da eşim de bunu duydu ya kesinlikle içmiyorsun artık dedi çok zor canım hep istiyor ama içmicem Doğumdan sonra var ya 1 paket sigara bir de redbull buz gibi alıp icicem 😒
Daniay Busrasener43 kilon gayet iyi bence boyunla orantılı ise 😂 kilo verilir ya ben korkmuyorum aç kalınca veriyordum hırs yapınca falan veririz ayy sağlıklı olsun da miniklerimiz ❤️
Fatma_7 Daniay ay dilini ısır yav 9 kilo verdim serum takviyesi aldım bende yemek yiyip sıkıntı yaşamayanlara imreniyorum. Serumlardan sonra yemek yedim uzun süre sonra aslında yemek yiyebilmek gerçekten lüksmüş o kadar şükürsüzüz ki
Daniay Fatma_7 aslında çok haklısın ama bizler de acaba niye bulantı yok diye telaşa kapılanlardanız 😂
Daniay eslemmesilaa ohh ohh yiyin işte ne güzel ben herşeyden istiyorum AA canım bunu çekti diyorum ama gerçekten de çekiyor 😂😂😘
miraclemomm Daniay şu anda ben de süt içemiyorum maalesef 🙈 ilk başlarda içiyordum sonra şişkinlik kabızlık oldu, laktozsuz alayım dedim onun da hafif şekerli gibi bir tadı var soğuttu beni sütten 🙈😂 bakalım ne olacak süt içmemiz gerekiyor 🙈
Daniay miraclemomm evet en önemli şey hamilelikte içemiyorum inşallah geçer bir an önce 🙏🏻 Nesguik ekleyip içtim geçen bitiremedim yoğurt yiyorum meyveli yoğurtlar falan iyi oluyor ☺️