Gurbetkusuu06 Daniay Allah bana da o güç kuvveti versin 😃 inan bulaşık işlerini bile eşim hallediyor sağolsun bir gün iyiysem 2 gün yatıyorum nerdeyse 🤔
Daniay Gurbetkusuu06 bence hamileliğimizi kullanmalıyız biraz 😂 eşler yardım etsinler tabi bende bazen nazlanıyorum ya aşkım şunu getirebilir misin falan normalde hayatta kalkmaz ama şimdi hemen fırlıyor 😂😂😘
Gurbetkusuu06 Daniay Ay benimki her işimi yapıyor sagolsun bulaşık süpürge kızıma bakıyor daha ne olsun 😄
23cgdm_ Daniay tam 11 haftalığız ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de de bulantım olmamıştı bu seferkinde de olmuyor kilo alımı da yok 😍
miraclemomm Daniay 9+2deyim ara ara bulantılar var sürekli değil çok şükür 🙏🏼🙏🏼 ama akşam 10u zor ediyorum inanılmaz uykum geliyo 😊 iş tahta çok sorun yok ama belli şeyler yiyemiyorum onun dışında iyiyim 💃
Daniay miraclemomm umarım hepimizin hamileliği çok rahat güzel geçer 🙏🏻 Bende süt içemiyorum ilk günler içiyordum tiksindiğim tek şey süt oldu yani 🙄
Madinanin-Annesi Daniay 10 hafta falan gorduyumde cok seviniyorum)))o gunleri atlatdigim icin.Uzulme her wey gecicek midede hepsi.
miraclemomm Daniay şu anda ben de süt içemiyorum maalesef 🙈 ilk başlarda içiyordum sonra şişkinlik kabızlık oldu, laktozsuz alayım dedim onun da hafif şekerli gibi bir tadı var soğuttu beni sütten 🙈😂 bakalım ne olacak süt içmemiz gerekiyor 🙈
Begm Gurbetkusuu06 yoğun baş. Ağrısı genelde erkek bebekte oluyor ben oğullarım da aşırı baş ağrısı çektim ama kızımda hiç ağrımadi başım
Daniay Madinanin-Annesi ohh ne güzel yarılamışsınız bile Allah sağ sağlim kucağınıza aldırmayı nasip etsin 🙏🏻😍
Begm Daniay hiç halim yoktu yemek yiyemedim 4ay karnimda 8 9 haftada atma oluyordu kalp gibi tavuk yumurtadan tiksindim canım dondurma meyve çok istiyordu meyve olarak incir baş ağrım 16 17 haftaya kadar daima devam etti
KevserPkrcn Daniay 11. Haftam midem çok bulanıyor 1. Ayda baya istifra ediyordum bu ay sadece bulantım var yemek yemem de hiç bir sıkıntı yok fakat mide bulantım var geçer mi :(
Daniay KevserPkrcn ben mide bulantısı yaşamıyorum ama ablamdan ve çevremden duyduklarıma göre 12. Haftanın sonuna kadar devam eder sonra geçiyor diyorlar inşallah geçer sizinde 🙏🏻😘
Madinanin-Annesi Daniay hepimize InsAllah yani tatini cikar midenin falan ben vallah cikarmadim cok uzuldum olsun artik wimdi cikariyorum hepsi guzel ani olucak ileride InsAllah
Bestbendis 7+1 iz bizde 🥰 benimde mide sıkıntım çok oldu tavuk kokusu filan çok ağır geliyor kızartma kokuları vs. Kilo almışım biraz ama ikiz gebelik olduğum için dikkat etmem gerek . Hepimizin yavrularını Allah kucagımza almayı nasip etsin
Daniay Bestbendis Amin canım inşallah 🙏🏻 ikiz annesi olacaksınız demek ne güzel 😘bende hep ikiz hayal ederdim ama ailede falan hiç yok tabi doktor ultrasonda ilk gördüğünde bir tanecik var demişti yerim onu ikizler de şöyle mantıklı tek seferde iki tane bitti gitti 😂😂🤩
Malidlgz Daniay 9+3 deyiz bizde iki kilo almisim😂 mide bulantilarim.iki hafta sürdü geçti ama hala tiksindigim şeyleri yiyemiyorum
Daniay Malidlgz belirli bir süre sonra daha önce hiç sevmediğiniz yiyecekleri sevmeye başlıyormuşsunuz en sevdiğiniz yiyecekleri de eskisi kadar yememeye 🤪aç kalmayın da bebeginizle 😘
ynrbrk Malidlgz benim de öyleydi 6-8 hafta arası oldu geçti şimdi çok az akşamüstü 5 te bulanmaya başlıyor yatana kadar ama hafif 😊 iştahım hiç kesilmedi benim de 2 kilo aldım hiçbir şeyim olmuyor
Daniay Madinanin-Annesi dimi bu günlerimizin tadını çıkarmak lazım çok haklısınız 😘 Bebeğinizin cinsiyeti ne peki işim falan belli olmuştuur 😍 Bende hemen belli olsun istiyorum çok merak ediyorum ya 🤩🐥