Chucky ayyy ne güzel çocukluktan gelen bir hayal. Benim gökçeminde böyle güzel bir isim hikayesi var 🥰
İnanırmısın hiç romantik değil, hiç sarılmayı öpmeyi sevmez dediğim bebek gitti,onun yerine omuzlarımızı öpen , öperken koklayan, saçlarımızı okşayıp , yanaklarımızı gözlerimizi öperken ooohhh diyen tam bir sevgi kelebeği geldi. Aynı meva gibi gün geçtikçe düşkünleşiyor. Gökçe 8 aylıkken pandemi başlamıştı şuan 18 aylık oldu kuzum zaten hiç bebek görmedi. Ben ona kendi bebeklik videolarını izletiyorum. Bizim kucağımızdaki resimlerini gösteriyorum. Bak annecim ne tatlı bebek diyorum ekranı seviyo öpüyo. Bak karnımdada böyle bebek var yakında gelecek, babanın işe gittiği kapıdan gelecek, sana hediye getirecek diyorum. Giriş kapısını gösterip seviniyo. Kanguru oyuncağı falan aldım. İşte hamile anne karnında bebek var falan demek için. Mama içirirken kardeşlik, aile , dostluk temalı hikayeler anlatarak falan içiriyorum mamasını. Yani şuanlık durup durup karnıma sarılıyo, öpüyo, kadeşim diyo. Battaniye getirip karnımı örtüyo şş bebe nini diyo uyutuyo kardeşini. Yemek yerken lokmalarından bölüp karnıma uzatıyo falan. Tamamen seviyo karnımı . Ama dediğim gibi karnımı. Hiç bebek görmediği için karnıma verdiği tepkiyle bebeğe vereceği tepki ne olur bilmiyorum. Ama bebek videoları açtığımda çıldıracak gibi seviniyor bilmiyorum inanki. 😁🙈