filodib AngeL- kesinlikle hak veriyorum. İnsan düşünmeden yapamıyor niye 15 test yaptım diye bir sor😂😂😂 hepsi acaba oldu mu diyeydi. Ama bazen böyle oluyor işte. Ben tamam artık yeter hamile filan değilim dedim, test çift çizgi çıktı ❤️
Dilek_25 AngeL- ben yapmıştım edetime 5 gün kala silik çıkmıştı sonra adet tarihimi 1 gün geçince yaptım net çıkmıştı ondan sonra eşime söylemiştim ertesi gün kan testi yaptırdık pozitifti.
LavinyaAgs AngeL- Canım ben adetime 10 gün kala normal testten yapmışım erken test falan değildi pozitif çıkmıştı
Alisaseyma4 AngeL- Ben adetime 6 güne kala yaptim ilk gün silik çizgiydi sonra tekrar yaptim 5-4-3-2 gün kala yaptim son 3 güne kadar yine silikti . adetime son 2 güne kala yaptım net çizgi çikti hastaneye gittim kan testi verdim pozitif cikti .
Gulsah54 AngeL- bende yaptim adetime 5 gun vardi cift cizgi cikti sonra kanda baktirdim gebelik var dedi doktor
Seda_selim AngeL- ilk gebeligim benim de kimyasal gebelik di Gebeligimde adetkme.2 gn kala test yaptim silik cizgi cikti dah sonra hastaneye gttim kan verdim beta degerim 54 cikti doktor dd betan cok dsk tekrardan kmyasal gebelik geciriyo olabilirsin dedi 2 gn snra gel dedi 2 gun sonra gttimdede adetim 2 gun gecmis di ve betam 2 katina cikmisti umudumu yitirdim anda bana umut oldu diyebilirim ve suanda 14 haftalik hmileyim 🙏
AngeL- Seda_selim rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 benim kimyasal gebeliğim de adet günüm geçtikten iki gün sonra 58 çıkmıştı değerler yükselmişti ama doktorun istediği gibi değildi malesef
2bebis1anne Bende iki gun kala verdim 18 cikmisti adete 4 gun kalada vermiştim 0 cikmisti en iyisi yakinke vermek daha net sonuc cikiyo