AngeL- Busevedat0120 Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. umarım bu duyguyu yaşamak ben dahil isteyen herkese nasip olur 🙏😊
PurpleTail AngeL- AngeL- ben adet öncesi öğrenmiştim. Ama erken öğrenmenin iyi birsey olduğunu düşünmüyorum.Çünkü çok fazla arastırma yapan biri olarak keseyi görene kadar içim hiç rahat etmedi.Boş gebelik mi dış gebelik mi kimyasal gebelik mi vs vs.. folik asit kullanıp adet gecikmesini beklemek lazım.
Icot AngeL- adetten 5 gün önce normal kaset testte öğrendim. Ertesi gün yani adetten 4 gün önce ilk kanı verdim 114,8 di. Adetten iki gün önce de 502 idi beta hch.
Hatice35 Icot benimde geçen gün adettime 4 gün kala kan verdim değer 70 çıktı daha doktur kontrolune gitmedim 2,3 haftalık gebeliğiniz var dediler acaba değer normal mi içime kuşku girdi ama bu hafta içi doktura gidecem ilk gebelik olacak 😐
Icot Hatice35 40 küsur ile bile öğrenenler var önemli olan 2 günde bir ne kadar artış olduğu. 2 gün sonra 2 katına çıktıysa en az ve böyle düzenli artış devam ediyorsa bir sorun yoktur bence. İnş sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun şimdiden ☺️
Hatice35 Icot çok teşekkür ederim Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin çok sağolun 😊
Selbal AngeL- adet tarihinden önce yaptım. Çift çizgi çıkmıştı. Zten ertesi gün kan verdim. Beta değerim 34 çıkmıştı. Hamilelik var dediler fakat emin olmak için 2 gün sonra tekrar verdim. Kesin hamilelik var demişlerdi.
Mhr13 AngeL- adetime 8 gün kala normal test kiti ile yaptım ve ikinci çizgi kıpkırmızı çıkmıştı sabah ilk idrarla yapmıştım. Aynı gün öğlende de kan testiyle doğrulamış oldum
filodib AngeL- yaklaşık 3 u erken test olmasına rağmen toplamda 15 test filan yapmisimdir. Üstüne kan tahlili smear kültür derken tüm kontrollerimi de yaptırdım. Hiç birinde hamile çıkmadim. Ama 1.5 hafta sonra yaptığım test çift çizgi çıktı. Ultrasonda kesemiz regl tarihiyle aynı büyüklükte çıktı. Yani aslinda hamileymişim. Biraz sabırla herşey oluyor.
BegumIscanTunc AngeL- adete 6 gün kala kaset test yaptım varla yok arası çizgi çıktı sonra erken gebelik testi yaptım çok net çift çizgiyi gördüm şuanda 13+4 haftalık olduk
Gorkim AngeL- ben 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım 2. Çizgi hayalet çizgi gibiydi sonra bekledim 1 gün kala yaptım gene erken gebelik testiydi kıpkırmızdı ikiside bence gebesin.