gamzosgamzos Yasinimmm amin canım Allah razı olsun sizlerde saglikla kavusun yavrulariniza inşaAllah 😍❤
yesilkahve 16 haftalıkken 157 gramdı bebeğim ve doktorum normal doğum zor olur tarzı hiç konuşmadı. Daha çok erken bunların konuşulması için bebeğin kilosu hep değişiyor şimdi çok olsa, sonra azalacak. Az olsa sonra artacak. Öyle düşünme bence
Bibebisgordumsanki Yasinimmm canım günlerimiz yakın benim 15+2 163 çıktı bir hafta önde ama doğum için şimdiden kendini strese sokma keyfini çıkar bence. hem çok küçük tecrübeli anneler hep degisir o diyorlar. Ben önde olmasına sevindim bile aslında çünkü bi arkadasimda ondeydi bi anda suyu geldi erken dogum oldu bebek önde olduğu için çok şükür sıkıntı yasamadilar pek. Doktorun sana endişe edilecek bir şey söylemediği sürece kendini strese sokma.
Esra_80_ Busracobann aaa bende 16+5 de gitmiştim 189 grm dedi bende sormayı unuttum haftasına göre nasıl dşye umarım iyidir ☺️
Busracobann Esra_80_ ben hemen büyümüş hocam dedim maşallah gizel dedi suana kadar kilosunu hiç söylememişti
Nuray23 Yasinimmm 3 gun cok skinti degil canim. Zaten ileriki haftalarda cok degisiyor. Benimde 4 gun ileride ama oyle aman aman bi farki yok. Bazilarinin 2 hafta filan ileri oluyor o zaman kilolu oluyor 🤗 saglikla dogsunlar insallah
[silindi] Yasinimmm 3 gün mü önde bnm iki hafta önden gidiyor canım 3 günden fln bişey olmaz o daha cok degişir şimdiden bunları düşünme lütfen
Akrepbebek Yasinimmm canım korkma bebeğin sağlıklı olsun yeter sezeryan normal ne fark eder daha yolun başındasın bir bakmışsın ileride gidiyor bi bakmışsın geriden geliyor.Dogum zamanına kadar çok değiştir daha
Patrick Yasinimmm benim bebeğimin kilosu 3 hafta önde, doktor bana normal yapamazsın falan demedi. Stres yapmayın sağlıkla gelsinler nasıl geldikleri mühim değil
gcetin Yasinimmm kuzum benim 150 ydi o haftalarda daha yolun yarısında bile değilsin. Çok değişir. Böyle şeylere kafanı takma normal ya da sezaryen değil de sağlıklı doğum olsun de
ikibalannesii Yasinimmm benim bebeğim dört kiloydu son ayımda sezeryana alalım doğuramassın dediler inat ettim normal doğum olsun diye iki gün suni sancı verdiler doğmadı sonunda zorunlu sezeryan oldum sonrasında çok pişman oldum başta doktorumu dinlemedim diye ne normal doğumdan nede sezeryandan korkmayın ikisindede birbirine benzer acılar var emin olun doktorunuz size ne öneriyosa onu yaptırmanızı tercih ederim sizin iyiliğiniz açısından Rabbim kolay doğumlar yaşatsın tüm hamişlere inşallah😍😍