Sdgcmnn Merhaba güzel anneler bugün doğum yaptım ve göğüs ucum olmadığı için bebek ememiyor pompayla falan uyarı veriyorum sonra bebeği emzirmeye çalışıyorum ama anında sönüyor sizin önerdiğiniz birşey var mı
Inci20192021 Sdgcmnn canim benimde ilk hamileligimde hic yoktu silikon gögüs uclari var onunla emzirdim simdi ikincide cok az disarda ama yinede silikon gögüs ucunu kulaniyorum.
Inci20192021 Sdgcmnn bana hastaneden verdiler ucu cok yumusak bebekler daha iyi eme biliyor Medicpro markasi ama türkiyede varmi bilmiyorum. Medela almistim kendim ama kizim hic emmek istemedi ucu cok sertdi. Ucu yumusak olana bakin.
Inci20192021 denizali_ Internetden baka bilirsin canim ebebek de gördüm am farkli markasi. Eczanelerde satiliyornu bilmiyom ucu yumusak olsun sert oluncs bebekler zorlaniyor galiba cekmekte. Oglum 36 haftalik dogdu cekme gücü fazls yoktu Medicpro kulandigim uc bu ucla baya kolay ceke biliyor bana hastaneden verdiler canim.
Sdgcmnn melegegebe hemşireler falan baya uğraştık ama almıyor silikon göğüs ucu aldım şimdi bununla daha iyi emiyo
Mervekaynak Sdgcmnn aynı dertten bende muzdaripim valla doğuma yakın çıkar yada azıcık çekersin çıkarırsın diyorlar ama bilmiyorum ne kadar doğru
Inci20192021 Mervekaynak canim bende denedim cikmiyor agzina bile almiyor bebek kendini yipratcagina ilk zamsn silikon gögüs ucuyla emzir hafif cikiyor sonra bebegine bagli öyle kabul edip emerse emer emiyorsa ucla devam edersin. Zaten dogumdan sonra stresse giriyosun süt geliyormu gelmiyormu bebegin yeterince emiyormu süt azaliyor bebek emmiyorsa onun icin ucla emzir sütün azalmasin
Ulzougyudd Sdgcmnn benim ilk bebeğimde bu sorunu yaşadım göğüs ucu kullandım 40 gün onunla emzirdim çektikçe de göğüs ucum çıktı sonra tamamen normal emzirmeye devam ettim 🥰
Selinbam Ulzougyudd o silikon göğüs ucu kaç sefer kullanılıyo yani ben aldım çok ince bsey gbi her kullanım sonrası kaynatıcak mıyız
Kaderozy Sdgcmnn silikon meme uçları var benim meme ucum yoktu hatta içine cokuktu oğlum da hiç ememedi silikon meme ucu taktım göğsüme o şekilde emebildi öyle emdikçe de çıktılar zaten sonra normal emzirmeye devam ettim
BurcuP Avent nipple diye bir ürün var güzel çıkarıyormuş gögüs ucunu ben ondan deneyebilirsiniz belki işe yarar