Zelihauzn Fatma_7 bende aynı durumdayım çok zor bi durum rabbim tez günde şifa versin bize inşallah 🤲😭😭
Fatma_7 Zelihauzn amin ya kendimle beraber bu durumu yaşayanlara dua ediyorum inşallah tez zamanda atlatırız
Ayse2011 Yumurcakk benimde öyle bir iki kez oldu o kadar sadece kokulara fazla duyarlıyım. 11 haftalık oldk
Minnos_42 Benim de yoktu ilk iki ay ama üçüncü ayimda sabah bulantilarim oldu şuan 14.haftamizdayiz ve bikac gündür bulantım yok sizinki de normal hatta şükredin bennce. Ama bazen sonradan da başlayabiliyorMuş inşallah başlamaz sizin de
Birileri Fatma_7 Allah’ım yardımcınız olsun benim de öyle geçti ilk 4ay şimdi çok dua ediyorum böyle duyduklarima inşallah iyi olursunuz bir an önce 🙏 sabır inşallah sonu güzel olacak
Hilal70 Yumurcakk çok normal 28. Haftayım karnım çıkınca hamile oldugumu anladım diyebilirim 😂Kusma bulantı hıc olmadı masallah bize. Biz sanslıgillerdeniz 😂😂
Yumurcakk Hilal70 bnm karnım erken cıktı suan 6 aylık karnım var ama bulantım yok🥰🤭 iyi bişeymii bugun öğrendım😍