tugrakubra_1 Meltemkol yaa maşallah 🧿 inşallah benim de hiç olmaz 🤲🏻 en çok korktuğum şeylerden biri 😔
esinaltintaas tugrakubra_1 bende çok korkarım 7 ve 8. Haftamda gözümü açtığım gibi lavaboya koşuyordum şimdilerde bazen öyle oluyorum bazende birşeyim yok gibi oluyorum güzel güzel kahvaltımı yapıyorum ohh be diyorum hoop koşuyorum lavaboya 🤢
Ohaezgi tugrakubra_1 benim 7.haftada başladı çok zor bi süreçti sürekli kustum boğazımdan kan geliyordu son zamanlarda hiç beslenemiyordum 5 kilo vermiştim. Eğer bulantınız yoksa olmasın diye dua edin insan hayattan soğuyor ciddiyim evimden tiksinmiştim
momof3 tugrakubra_1 7+4 te birden bire başladı aşırı halsizlik ve bulantı.Yataktan kalkamıyorum 2 bebeğim var ilgilenemiyorum diye çok üzülüyorum 3 gündür mahvoldum
Mirasaki tugrakubra_1 evet maalesef birde bir gün bir hafta gibi geçiyor su bile içemiyorsun kan kusuyorsun çok zor ama bunada şükür rabbim herkese yardımcı olsun inşallah bebişlerimizi sağlıklı kucağımızı almayı nasip etsin inşalalh 🙏
Dmtny Benim 6. haftaya girer girmez bulantım başlamıştı. 24. hafta bitmek üzere hala da bulantılarım bitmedi maalesef. Prilam kullanıyorum, o olmazsa ne yaparmışım bilmem 😊