archmom tugrakubra_1 illa olacak diye birsey yok benim 6. Haftamda birkaç gün oldu 22. Haftamdayım hiç yasamadım 🥰
derinsart tugrakubra_1 bende 4.aydan sora su şeklinde çıkarma oldu sadece sabahlari 5.ayıma kadar sürdü ilk üç ay kusma bulanti olmadi belki hiç olmaz cünki zor cidden🤷🏼♀️🐣
tugrakubra_1 derinsart evet çok çok zor ki ben midem kötü olduğunda kusana kadar mahvolan bi insanım her gün bunları düşünemiyorum 😱
[silindi] tugrakubra_1 30+1 bir kere bile bulantim olmadı 😊 kendinizi şartlamayın. Olmayabiliyor. Ben hiç tiksinti de yaşamadım.
Seyma2861 tugrakubra_1 benim 8de başladı bi başladı 28 oldum haşa geçmek bilmedi😁 inşallah bulantı kusma yaşamazsın
Ebrar3435 tugrakubra_1 benim 6 haftada falan başladı 15de bitti ara sıra bulantı geliyor ama tutuyorum kendimi ondan önce günde 2,3 kez kusardim biseyler yemeye korkardım şuan çok şükür 18+1olduk 🙏🤪
tugrakubra_1 Ebrar3435 ne güzel maşallah 🧿 inşallah bnde de hiç olmaz çok korkuyorum çünkü kusmaktan 😱
tugrakubra_1 momteacher evet evett çok fena yok çağırmıyorum zaten bu haftalarda başlıyomuş herkes öyle söylüyor ama inşallah olmaz çok korkuyorum çünkü kusmaktan 😔
yenianne140920 tugrakubra_1 canım 34+2 olduk elhamdulillah hiç bulantım kusmam olmadııı bu senin bünyen ile alakalı belkide sendede hiç olmaz inşallah 😂💙
tugrakubra_1 yenianne140920 yaaa inşallah inşallah hiç olmaz çok teşekkür ederim 😊 size de hayırlı doğumlar şimdiden 😊🤲🏻
tugrakubra_1 Melikeelanur yaaa siz şanssız olan kesimdensiniz desene 😔 Allah kolaylık versin en kısa zamanda geçsin gitsin inşallah 🤲🏻