grmz31 Avent kullandım kardeşimden kalmaydı aşırı memeyi cekiyor acıtırcaaına ama çok az süt veriyordu benim makinada mı sorun bilmiyorum hatta sütüm yok sanıyordum lansinoh aldım parçaları belki daha plastik dayanıksız gibi gorunsede bildigin bebeğimi sadece sütle beslememe vesile oldu ben çok beğendim lansinoh guzel
bambam_betty grmz31 ben de aventten verim anlamamıştım. Canımı çok yakmıştı. Tam boşalma da saglamamisti.
Aysee12 Ya kızlar bana yardım edin benim göğüslerim suan çok sert ve dolu sütüm gelmiyor elektrikli pompa olmasına rağmen meme ucumda yok bebek de çekemiyor göğüslerim boşalmıyor çok sert oldu napicam
Egeligif Aysee12 canım meme ucu yerine gecen silikonlar var onlardan denedin mi? Bebek daha kolay kavtiyormus onlarla. Bir de sıcak duşta masaj öneriyorlar ama illaki sağman lazım
BuketSoner Aysee12 lansinoh krem kullan birde işe yarar mı bilmem siringayla göğüs ucu açma yaz internete meme ucunu açıyor tıkalı
mrsbiyolog tugbade teklilerin motor gücü düşük olduğundan çabuk yavaşlıyormuş bizde o yüzden çiftli tercih ettik. Çevremde kullananlarda çok memnun inşallah bizde öyle sonuç alırız
AABT tugbade canım ben lansınoh teklı aldım kullanan arkadaslarımdan duydugum kdarıyla ıkısını bırlıkte sureklı tutup sagmak zor oluyormus hep tek olarak kullanmıslar evet zaman acısından ıyı ama gece oturup ıkısını tutup sagamadım dıyorlar bırını sagarken dıger elıyle dıger ıslerını halletmısler hep ☺️
aselsura123 Callmeru bende 3 yıl önce kızımda mamajoo elektrikli sağma makinesi aldım çok rahattı hiç acı ağrı olmadı göğüs ucum yara olmasına rağmen çok güzel süt çıkarıyor hiç tereddüt etmeyin🙃
Nurov Uzun araştırmalar üzerine mochi aldım, manuel tavsiye ediliyo ve bu marka en çok memnuniyet sonucuna vardım, bakalım denicez
Ozlemakcay Spectra 9s hastane tipi kiralamayı düşünüyordum. Onlarda zaten ya ameda ya spectra veriyor onun yerine satın aldım. Tabi ki en iyisi göğüsten emmesi göğüsün yara olmaması sütün devamlılığı için vs sağma makinası şart. Monchi hakkında harika yorumlar var evet ama bence şişirilmiş yorumlar bir kaç kullanımdan sonra vakum özelliğini baya baya kaybediyormuş. Herkes görmek istediğini görüyor açıkçası. Zaman herkes için önemli çalışsan da çalışmasanda durum bu o işe ayıracağım zamanı kendime ayırırım. O yüzden bence de elektronik kesinlikle. Bütün markalarla ilgili iyi kötü yorumlar var ortak yorumlara göre hareket etmek gerekir diye düşünüyorum. Mesela bir kaç kullanımda eskisi kadar iyi çekmiyor diyorsa bir kaç kişi muhtemelen doğrudur diye değerlendiririm. Şikayetimvar tarzı sitelere mutlaka bakın derim.
Busravealp Ozlemakcay kesinlikle katılıyorum mochinin sayfası şişirilmiş yorum dolu. Alışveriş sayfalarındaki yorumları gördüğüm an almaktan vazgeçtim. Tüm vakumlama özelliğini çok çabuk kaybediyormuş ve hiç bir işe yaramıyormuş. Ben wee baby elektrikli pompa aldım umarım memnun kalırım. Manueller bana pek cazip gelmedi açıkçası elektrikli seçenek dururken kol ve beden yorgunlugu sadece manueller, kayıp vakitte cabası
Fatos007 HappyMom Mamajoo tekli elektrikli tercih ettim. Masaj yapma özelliği cezbetti beni. Kullanır mıyım bilmiyorum ama en kötü mastit ihtimaline karşı elimin altında dursun istedim.
ExpatMom HappyMom Listede yok, Spectra aldım çift başlıklı ama çift başlık olarak kullanmayı düşünmüyorum performansı düşmesin diye.
istanbul3434 Yanarbebek kiralama ben de dusunuyordum cok arastirdim. Medela’nin tek bir distributoru var ismini unuttum ve sikayet sitelerinde yorumlari cok kotuydu. Teknik ariza yasayan anneler muhattap bulamamis, makinalar eski deniyor. Sikayet sitelerini inceleyin derim. Ben o yuzden vazgectim elektirikli bi tane aldim lansinoh ama cok emin degilim insallah ise yarar.
Ozlemakcay Yanarbebek ben izmir de ikamet ediyorum istanbul da bu işi yapan bir firma bulmuştum. Bilgilerini bulurum tekrar lazımsa. Ben thy kabin memuru olarak çalışıyorum. Uçan anneler diye bir grubumuz var 3000 kişi civarı ve orda ki yorumlara bakarak spectra 9s e karar verdim. Philipsten çok daha uygun fiyatlı bir ürün olmasına rağmen bu üründe sıkıntı yaşayan insan sayısı oldukça az.
NeseMf HappyMom bu ikinci gebeliğim ilkinde iş görüp görmeyeceğinden emin olmadığım için Civilden babysoft marka ucuz manuel pompa almıştım o kadar çok işime yaradı ki eskittim tamamen şimdi ikinci bebeği bekliyorum 2 tane aldım yedek dursun diye.
Livanur_65 HappyMom ben çok çektim mastit oldum bebeğim toparlanamadı düzelene kadar mahvoldum gogsum hep düğüm olmuştu sütüm geç geldi mecbur mamaya geçtik meme mama gidiyoruz çok şükür sütüm var bazen yetiyor bazen yetmiyor ama makine alıp kaldiracam her ihtimale karşı
alenrenas1 HappyMom bence kesinlikle alınmalı ben suan hastaden yazıyorum bebegimin ciğerle alakalı maalesef bir problemi olustu 21.01.2021 de dopum yaptım direk sağdım verdim benim için cok büyük rahatlık oldu 🙏🏻 Lansinoh tekli elektrikli almıstım cok memnun kaldım
Gozdeku Callmeru ben de o markayı alcam. Elektrikli ve tekli olanı. Yeni Doğum yapandan tavsiye ile. Sütümün gelmesini sağladı dedi.
Rabiacelebi Elektrikli Mamajo almayı düşünüyorum manueller çok yoruyo elektrikli daha pratik masaj özelliği olduğu için sütüde artırıyor 👍