meteelif meryemerdemir daha önce yaptığım yorumları okuyup fikir sahibi olabilirsin, bakma sen kimseye,insanın başına geince daha iyi görüyor her şeyi..
kerimannesi meryemerdemir benim acilmam vardi normal olacaktim lakin cocugun kalp ritmi yavasladigi icin sezeryan oldum ebelerde cok iyi 14 ocakta
kerimannesi meryemerdemir yok telefon fln hersey var kovit olunca kimse gelmiyor sadece yanina ama kovit yoksa doktorlar gelip cok guzel ilgileniyor
meryemerdemir kerimannesi çok şaşırdım şaun youtube yeni doğum yapmış biri video çekmiş felaket şeyler anlattı şok oldum bende
Glshbyk meryemerdemir doçent dr Ümit korucuoğlu tavsiye üzerine gittik eşimin arkadaşşı şeker hastası bende tiroit çok ilgili riskli gebeliklerde diğerlerine göre daha sık muayene oluyorsunuz ben memnunum instangram sayfası var bir bakın istersrniz
meteelif meryemerdemir a life hastanesi, etimesgut ta canım..tavsiye ederim kendisi ama ebru sakın ha..başkalarından da benzer şeyler duydum çünkü..
Meral1984 Tobb Etü Hastahanesi Doçent doktor Özgür Kan harika bir doktor kızlar kesinlikle tavsiye ederim.