merve-shnbs Yasemin0728 Çok endişelendim biran ama düştüğünü suyunca rahatladım sanırım hep kontrol altında olucam
Dgnyagli merve-shnbs korkulacak birşey yok, 7 hastalıkken 10 su benim. Şuna 36+2 deyim ve 2 ye düştü. Verilen ilacı düzenli kullan her ay tahlil yaptır. Kontrol eder doktorun zaten. Bebeğin etkilenmiyor merak etme
merve-shnbs Dgnyagli içim çok rahatladı internetten arastırınca direk zeka geriliği diyor sanırım internet hep en kötüsünü söylüyor
buiyimi demetakk ben tam kullanıyorum. Bir arkadaşımda yarım kullanıyormuş duyunca biraz tedirgin oldum. Şimdi sizdende duydum 😔 bana yarım kullan demedi
Aszey2012 Nilaylks benimde şuan gebelik yok ve tsh değerim 5,86 gebelik düşünmem için önce bu değerin düzelmesi lazımmış ayrıca d vitaminim de çok düşük bunları halletmem gerekiyormuş gebe kalmadan ne kadar süre kullandınız değeriniz normale döndü acaba
Nilaylks Aszey2012 senelerdir kullanıyorum ilaç ben ama benim de bazı aylar değerim yüksekti hamile kalmak istediğim Aydan önce ki iki ay ilaçlarımı düzenli kullandım kan verdim hep 2 deydi ilaçlarınızı düzenli kullanırsanız sorun oluşturmuyor
Dgnyagli merve-shnbs bende ilk duyduğumda panik olup doktorumu aramıştım, zeka geriliği için 200/300 olması gerekiyormuş. 5/10 lar ilaçla düşüyor. İçinizi ferah tutun bebeğinizi üzmeyin ❤️