Nslhnkr PelinBaskan kişiye göre degişkenlik gösterir . Benim hiç agrım olmadı veya olumsuz yan etki vs
Beyzademiirrr PelinBaskan 2-3 gün çok fazla ağrıyor sonra sonra hafifliyor briazda kolda şişlik oluyor
Leyla56341 PelinBaskan ben ikinci aşımı oldum bugn ama ilki daha iyidi ikincisi birz ağrıtıyor ama yinede çok şiddetli deil kişiye göre değişiyor 🙂
Busbus58 PelinBaskan ne tarafına çok yatıyorsan oraya vurmamıştı ebe bana. Çünkü bikaç gün üzerine yatamıyon. Sağ sol farketmiyor acıda
Nuray23 Agri esigin yuksekse cok skinti yasamazsin. Mesela benim yuksekmis cunki ben hic skinti yasamadim ikisinde de 👍😊
Ayse10 PelinBaskan ben ne yapılırken ne de yapıldıktan sonra hiçbişey hissetmedim, unuttum bile aşı yapıldığımı, kişiden kişiye değişiyor…Ayrıca çok acıyacak,ağrıyacak diye kesin konuşanlara da hayranım! Umarım hafif bi şekilde atlatırsınız😊
archmom PelinBaskan ilk gün agrı pek yapmadı 2.3. Gün biraz kas agrım oldu . 4. Gün yoktu . İlk spor yapmaya basladıgında ertesi gün et kesme acısı olur öyle bir agrı . Sağ kolunu kullanıyorsan sola yaptır canım 🙏🏻
tatlissannee Bende geçen hafta oldum ama abartıldığı gibi bir ağrı olmadı bende 2-3 gün batırılan yer hafif acıdı çok az oda kişiden kişiye değişiyor demekki 🤷🏻♀️
Buse_2021 PelinBaskan biraz yanma ve şişlik oldu ben de iki gün ağrıyor üstüne yatmadım çok o kadar abartılı değildi
Seliiinn Ben 15 haftalığım doktorum yaptır dedi ve tam o gün tesadüfen sağlık ocağından arayıp hemşirede çağırdı aşını yaptırman gerek diye pazartesi olacağım.