Selinaymurat Gokdeniz_enes aynı zamanlardayız ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Bsra3456 bitmiş yaa ne güzel son 1 ay son zamanlar sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat inciiinci hazırlıklara başlamışsınızdır ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat askvehuzurum yaaa ne güzel çok sevindim Allah yardımcınız olsun inşallah Bi avazda doğumunuzu yaparsınız sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Narenciye 2 aydan azalmış artık ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Fatos007 Allah yardımcınız olsun çokça dinlenin yatın hep bende de bel ağrısı var hele bazen kasık ağrısından yerimden kalkamıyorum sizde bol bol dinlenin inşallah zamanla geçer
Selinaymurat Mucize23 ayy ne güzel son hazırlıkları yapıyorsunuzdur artık kolay gelsin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Nihal-1989 Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah teşekkür ederim güzel sözler için
Selinaymurat Busevedat0120 Allah kolaylık versin bitmiş inşallah darısı bizlere bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
annepanda Selinaymurat aminn aminn inşAllahh.. zaman yaklaştikca galiba anne oluyorum hissi var cok heyrcanlıı.. 😍
Selinaymurat annepanda ayy evett hissetmeler felan arttıkça gerçekten yani farkında oluyoruz inşallah güzel duygu Rabbim herkese yaşatsın bizlerede bir avazda sağlıklı şekilde kolay doğumlar nasip eylesin
Selinaymurat yusralina68 tez zamanda geçer inşallah ne güzel biraz daha tecrübelisinizdir yani sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Btm571 Busevedat0120 ahh bu beklemeler benimde p.tesi kontrolum 40 hafta oluyoruz bskalim ne diyvek doktorumuz belirtidir yok 2.5 cm açıklık var sadece
Selinaymurat Nrgsalp olsun geçer zaman inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat BusrAlpay_34 3 haftacık neredeyse ay çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Haticearen inşallah zamanında gelir hayırlısıyla tabiki sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de