Selinaymurat Beri_ilhan gelir inşallah zamanı gelince annesi demekki zamanını bekliyor sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Hatice-ts doğru sezeryan da duyduğum kadarıyla bir hafta felan daha zaman azalıyor galiba Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Ozgkp yaa bitmişşş Allah Bi avazda doğumunuzu nasip etsin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat sevgiela inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün az kalmış diyelim azalır
Nihal-1989 Selinaymurat inşallah teşekkür ederim .. hepimiz evlatlarımıza sağ Salim sağlıcakla kavuşalım inşallah ..
Selinaymurat Nihal-1989 Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah teşekkür ederim güzel sözler için
askvehuzurum Selinaymurat 13 gün kaldı. Amam2 cm açılma ile bu akşam yafa yarın gelir dedi doktorum..
Selinaymurat askvehuzurum yaaa ne güzel çok sevindim Allah yardımcınız olsun inşallah Bi avazda doğumunuzu yaparsınız sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat inciiinci hazırlıklara başlamışsınızdır ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Bsra3456 bitmiş yaa ne güzel son 1 ay son zamanlar sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Gokdeniz_enes aynı zamanlardayız ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
annepanda Selinaymurat gece itibari ile 84 kaldı.. kara görünmeye basladı sanki.. 😁 eşime dedim sehir saymaya baslicaz. Ben askerde saydim sıra sende diyo.. 😁 81 düzce ile baslıcaz ki duzcede yaşiyoruz..
Selinaymurat annepanda aaa ne güzel benimle yakın zaman ne güzel öyle şafak azaldıkça illerden sayarız artık hazırlıklarla zaten zamanımız geçer gibime geliyor sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Cennetulmeva Selinaymurat amin canım inşallah eğilince artık sanırım başı mideme oturuyor resmen sıkışıyorum 😂
minikprensesimm Selinaymurat amin canım insallah büyün annelere sağlıkla hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı nasip eder rabbim🥰🙏🏻
Selinaymurat minikprensesimm Amin inşallah sağolun teşekkür ederim hepimiz kucağımıza sağlıklı şekilde alalım inşallah
annepanda Selinaymurat aminn aminn inşAllahh.. zaman yaklaştikca galiba anne oluyorum hissi var cok heyrcanlıı.. 😍